نقد آثار داستانی نوجوانان با محوریت زندگی پیامبر اسلام (ص)

فرانک انصاری، نویسنده و مدرس داستان‌نویسی، در جمع اعضای انجمن نویسندگان نوجوان اردبیل، بر نقش مؤثر زبان هنر در انتقال مفاهیم دینی و سیره پیامبر اسلام (ص) به نسل نوجوان تأکید کرد و استفاده از قرآن را به عنوان منبعی الهام‌بخش برای تولید آثار داستانی پیشنهاد داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، چهل و دومین نشست انجمن نویسندگان نوجوان روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور فرانک انصاری، اعضای باشگاه سیمرغ و جمعی از نوجوانان علاقه‌مند به نویسندگی در مرکز شماره یک اردبیل برگزار شد.

در این نشست، فرانک انصاری با اشاره به اهمیت پرداختن به زندگی پیامبر اسلام (ص) در قالب داستان، گفت: اگر کسی با سیره پیامبر آشنایی عمیق پیدا کند، از اسلام فاصله نمی‌گیرد. هنر و به‌ویژه ادبیات داستانی می‌تواند مؤثرترین زبان برای انتقال این مفاهیم باشد.

وی همچنین قرآن کریم را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین منابع برای شناخت زندگی پیامبر معرفی کرد و افزود: داستان‌نویسان نوجوان می‌توانند از آیات قرآن ایده بگیرند و آثار ماندگاری خلق کنند.

در ادامه، آثار داستانی اعضای انجمن با محوریت زندگی و سیره پیامبر اسلام (ص) مورد نقد و بررسی قرار گرفت وانصاری ضمن تحلیل ساختار و زبان این آثار، به نحوه تأثیرپذیری شخصیت‌ها از سیره نبوی اشاره کرده و پیشنهادهایی برای تقویت داستان‌ها ارائه داد.

گفتنی است، در بخش نقد آثار، داستان‌های «حبیب» نوشته آناهیتا قدرتی، «پنجره‌ای رو به روشنایی» از حدیثه زارع و «اگر خورشید شب داشت» نوشته هستی رسول‌نیا بررسی شدند.

نقد آثار داستانی نوجوانان با محوریت زندگی پیامبر اسلام (ص)

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha