کد خبر: 356343
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
بازدید 7
هر کودک سرمایه ایی برای آینده کشور است

در جریان گردهمایی مدیران کل منطقه ۵ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور به میزبانی استان کرمان، این مدیران با نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کرمان دیدار کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت، در ادامه سفر مدیران‌کل کانون استان‌های خراسان جنوبی، یزد، هرمزگان و کرمان با حضور در دفتر  نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کرمان، با ایشان دیدار کردند.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کرمان ضمن تسلیت به مناسبت اولین سالگرد شهدای خدمت، بر جایگاه خطیر کانون در تربیت نسل آینده تأکید کرد و اظهار داشت: هر اندازه خداوند در دنیا به ما فرصت، توان و اختیار می‌دهد، در برابر آن از ما مسئولیت و پاسخ‌گویی می‌خواهد. مسئولیت‌های مهم‌تر، پرسش‌های سخت‌تری به دنبال دارند و این اصل در حوزه تعلیم و تربیت بیش از هرجای دیگر جلوه‌گر است.

وی خطاب به مدیران کانون افزود: کودکان و نوجوانانی که امروز شاگرد مربیان شما هستند، فردا ممکن است در جایگاه‌هایی همچون مسئولان شهر و کشور قرار گیرند. این فرصت گران‌بها بر عهده شما است تا با تمام ظرفیت، استعدادهای آنان را شکوفا کنید.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان، با اشاره به تمایز آموزش و تربیت، ادامه داد: «آموزش یعنی انتقال تجربه و دانش، اما تربیت یعنی رشد دادن استعدادهای درونی افراد. آموزش، بخشی از تربیت است. در این مسیر، مربی می‌تواند موثر یا متاثر باشد؛ یعنی یا خود اثرگذار است یا از دیگران اثر می‌پذیرد. خداوند انسان را این‌گونه آفریده و این نگاه باید رابطه مربی و متربی را نیز شکل دهد.

ایشان با تاکید بر نقش انگیزه و اخلاص مربی گفت: حتی اگر تمام امکانات در اختیار باشد، تا زمانی که متربی نخواهد و انگیزه تربیت نداشته باشد، این فرآیند محقق نخواهد شد. باید با علم، دقت، تعهد و توکل به خدا، وظایف خود را به گونه‌ای انجام دهیم که در پیشگاه الهی سربلند باشیم.

امام جمعه کرمان در بخش پایانی سخنان خود با ذکر خاطره‌ای از دیدار با حدادعادل گفت: «ایشان نقل کردند که در اسناد وزارت آموزش و پرورش پیش از انقلاب، یکی از مسئولان وقت در بازدید از مدارس جنوب شرق کشور، به دبستان قنات‌ملک (محل تحصیل شهید حاج قاسم سلیمانی) اشاره کرده و نوشته بود: در این مدرسه، استعدادهایی وجود دارد که می‌توانند به چهره‌هایی جهانی تبدیل شوند. این پیش‌بینی، عمق تاثیر معلم و مربی را نشان می‌دهد؛ زمانی که کسی نمی‌دانست شهید سلیمانی قرار است چهره‌ای جهانی شود.

این دیدار با دعای خیر و آرزوی موفقیت برای مدیران و مربیان کانون در مسیر پرمسئولیت تربیت نسل آینده به پایان رسید.

هر کودک سرمایه ایی برای آینده کشور است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha