مربیان کانون الفبای موسیقی را آموختند

دوره آموزش سرود برای مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی زیر نظر صمد جلالیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی؛ دوره آموزش سرود برای مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی زیر نظر صمد جلالیان برگزار شد.

 این دوره با هدف ارتقاء سطح دانش و مهارت مربیان در زمینه آموزش سرود و رهبری گروه با سرفصل‌های متنوع و جامعی ارائه شد که به طور مستقیم بر افزایش توانمندی‌های مربیان در هدایت و آموزش گروه سرود متمرکز بود.

عذرا شهریاری کارشناس آموزش و پژوهش استان در خصوص این دوره گفت: در این دوره مربیان با مباحث متنوعی از جمله: با اصول و مبانی اولیه موسیقی آشنا شدند تا درک عمیق‌تری از هارمونی، ریتم و ملودی پیدا کنند و بخش مهمی از دوره به فراگیری سلفژ اختصاص داشت که برای خواندن نت‌ها و تقویت گوش موسیقیایی مربیان بسیار حائز اهمیت است همچنین تکنیک‌ها و روش‌های عملی کار با گروه‌های سرود، از جمله نحوه تمرین، تقسیم‌بندی صداها و ایجاد هماهنگی، به طور مفصل آموزش داده شد.

وی ادامه داد: مربیان با مهارت‌های لازم برای رهبری یک گروه سرود، از جمله نحوه ارتباط با اعضای گروه، ایجاد انگیزه و کنترل اجرا، آشنا شدند. تکنیک‌های صحیح گرم کردن صدا و نکات کلیدی برای بهبود کیفیت خوانندگی در گروه سرود مورد تاکید قرار گرفت.

شهریاری گفت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی گامی مهم در جهت تقویت فعالیت‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان محسوب می‌شود. وی افزود: انتظار می‌رود مربیان شرکت‌کننده با بهره‌گیری از دانش و مهارت‌های کسب شده، گام‌های موثری در پرورش استعدادهای هنری کودکان و نوجوانان در زمینه سرود بردارند و گروه‌های سرودی توانمند و پویا را در مراکز کانون پرورش دهند.

این دوره آموزشی فشرده و کاربردی سرود با حضور صمد جلالیان، مدرس و آهنگساز برجسته کشوری، برای ۲۵ نفر از مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی و همچنین ۵ نفر شرکت کننده آزاد در روزهای۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ به مدت ۱۶ ساعت برگزار شد.



ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha