کد خبر: 356394
تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
بازدید 10
بازدید معاون کانون پرورش فکری کشور از مرکز فرهنگی و هنری سرخه

معاون توسعه و مدیریت منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مرکز فرهنگی و هنری سرخه بازدید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، امین کمالوندی، معاون توسعه و مدیریت منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به همراه علی رفیعی، مشاور این معاونت و مرتضی مزینانی، مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان از مرکز فرهنگی و هنری کانون در شهرستان سرخه بازدید کرد. 

در این بازدید که با حضور حجت‌الله کرمانی، فرماندار شهرستان سرخه و با هدف بررسی وضع فضاهای فیزیکی، منابع انسانی و امکانات موجود در این مرکز صورت گرفت، معاون توسعه و مدیریت منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن گفت‌وگو با کارکنان مرکز، بر اهمیت نقش مراکز فرهنگی در پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان در مناطق مختلف کشور تأکید کرد. 

وی با اشاره به ضرورت توجه به عدالت فرهنگی در توزیع منابع و امکانات گفت: مراکز فرهنگی و هنری کانون در شهرستان‌ها، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، نیازمند حمایت‌های زیرساختی، تجهیزاتی و نیروی انسانی کارآمد هستند تا بتوانند مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی خود را به‌درستی انجام دهند. 

مرتضی مزینانی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از وضع مرکز سرخه، به مشکلاتی همچون فرسودگی زیرساخت‌ها، کمبود تجهیزات و محدودیت‌های نیروی انسانی اشاره کرد و خواستار توجه ویژه به رفع این مسائل شد. 

وی بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بومی برای بهبود وضع مراکز تأکید کرد و افزود: ارائه خدمات فرهنگی باکیفیت مستلزم هم‌افزایی و برنامه‌ریزی دقیق است. در پایان این بازدید، راهکارهایی برای رفع مشکلات موجود و تقویت فعالیت‌های فرهنگی مرکز سرخه مطرح و مقرر شد تا موارد مربوطه در دستور کار ستاد کشور و استان قرار گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha