کد خبر: 356460
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

هم‌زمان با سوم خرداد، سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با برگزاری ویژه‌برنامه‌هایی متنوع فرهنگی، هنری و ادبی شکوه این حماسه تاریخی را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با حماسه‌آفرینی‌های دوران دفاع مقدس، بزرگداشت شهدا و تقویت حس وطن‌دوستی و روحیه ایثار در این نسل، برنامه‌های متعددی در مراکز مختلف کانون در سطح استان اردبیل برگزار شد.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

مرکز شماره یک کانون اردبیل

در این مرکز، کارگاه هنری با موضوع «خرمشهر، شهر خندان» برگزار شد.

در ابتدای این برنامه مربی فرهنگی هنری مرکز اعضا را با واقعه آزادسازی خرمشهر و ابعاد مختلف عملیات بیت‌المقدس آشنا کرد.

در ادامه، با تأکید بر نقش شادی مردم پس از آزادسازی، کودکان به صورت گروهی صورتک‌هایی سفالی با چهره‌های خندان ساختند که این آثار پس از ترکیب با نقاشی‌هایی از اعضا، روی مقوای بزرگی نصب و در مرکز به نمایش گذاشته شد.

این برنامه با فعالیت شعرخوانی با مضمون خرمشهر، به پایان رسید.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

مرکز شماره ۳ کانون اردبیل

به مناسبت سوم خرداد، برنامه‌ای با عنوان «دست خدا سایه‌سار خرمشهر بود» مرکز شماره ۳ کانون اردبیل برگزار شد که در آن، مربی فرهنگی هنری، ابتدا اعضا را با واقعه آزادسازی خرمشهر آشنا کرده و کتاب «مهمان‌هایی با کفش‌های لنگه‌به‌لنگه» را برای اعضا معرفی و به خوانش بخشی از داستان آن پرداخت.

در ادامه اعضای خوشنویس مرکز با راهنمایی مربی خود، جمله ماندگار حضرت امام خمینی (ره) با عنوان «خرمشهر را خدا آزاد کرد» را خوشنویسی کردند که آثار آنان برای فضاسازی مرکز در همین مناسبت در معرض دید سایر اعضا قرار گرفت.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

مرکز شماره ۵ کانون اردبیل

ویژه‌برنامه‌ای با هدف گرامیداشت حماسه سوم خرداد در مرکز فرهنگی هنری شماره ۵ کانون اردبیل برگزار شد و اعضا با حماسه آزادسازی خرمشهر و رشادت‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس آشنا شدند.

مربی فرهنگی مرکز، شهید محمد جهان‌آرا را به عنوان چهره‌ای الهام‌بخش معرفی کرده و اعضا نیز در یک حلقه گفت‌وگو، درباره مفاهیم مقاومت و شهامت تبادل‌نظر کردند.

معرفی کتاب‌هایی با موضوع دفاع مقدس و برگزاری مسابقه گروهی از دیگر بخش‌های برنامه مرکز در این مناسبت بود.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

کانون اصلاندوز

این مرکز برای آشنایی اعضا با مفاهیمی همچون ایثار، مقاومت و قهرمان فعالیت بحث آزاد با عنوان «قهرمان کیست؟» اجرا کرد که حاضران در این بحث ویژگی‌های قهرمانان واقعی را بیان کرده و در ادامه با عنوان «اگر در خرمشهر بودم...» به نگارش دل نوشته پرداختند.

روایت خاطراتی از رزمندگان دفاع مقدس، جمع‌خوانی داستانی از ادبیات مقاومت و بیان مطالبی در تشریح مفاهیم ایثار و پایداری از سوی اعضا از دیگر فعالیت‌های انجام یافته در گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر بود.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

کانون انگوت

در برنامه‌ای با عنوان «خرمشهر، روز ایثار و مقاومت»، مربی مسئول مرکز با روایت ماجرای اشغال و آزادسازی خرمشهر، کودکان را با فضای آن دوران آشنا کرده و سپس درباره جمله امام خمینی (ره) که فرمودند: «خرمشهر را خدا آزاد کرد» اعضا به گفتگو پرداختند.

معرفی کتاب «سقوط خرمشهر»، معرفی شخصیت شهید محمد جهان‌آرا و اجرای مسابقه اطلاعات عمومی با موضوع دفاع مقدس از دیگر بخش‌های این ویژه‌برنامه بود و در پایان برنامه نیز کتاب «حلزون من گم شده» توسط اعضا روخوانی و محتوای آن تحلیل شد.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

کانون جعفرآباد

با شعار «ما فاتحان قله‌ایم»، ویژه‌برنامه‌ای به همت کانون یاران و با همکاری سپاه ناحیه بیله‌سوار برگزار شد و شاپور دشتی، مربی مرکز و سرگرد مسلم آذرپور در سخنان خود به نقش شهدا، ایثارگران و اهمیت انتقال فرهنگ مقاومت به نسل امروز پرداختند.

همچنین در این مرکز فعالیت‌های متنوعی همچون معرفی کتاب «بچه‌های انقلاب»، شعرخوانی، مسابقه نقاشی با موضوع ایثار و شهادت، معرفی شخصیت شهید جهان‌آرا و اجرا شد و در پایان، اعضای حاضر در برنامه با حضور در مزار شهدای والامقام و با غبارروبی و قرائت فاتحه، یاد و خاطره آن‌ها را گرامی داشتند.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

کانون دولت‌آباد

در مرکز فرهنگی هنری کانون دولت‌آباد به مناسبت روز مقاومت، ایثار و پیروزی در گرامیداشت آزادسازی خرمشهر، فعالیت‌هایی همچون اجرای سرود، پخش کلیپ، قصه‌گویی، معرفی وقایع و شخصیت به اجرا درآمد.

همچنین اعضا با خانواده شهید نادر راهنورد دیدار کردند و از زبان نزدیکان شهید با شخصیت و ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری این شهید بزرگوار آشنا شدند.

گفتنی است، اعضای پسر مرکز هم در پاسداشت این روز حماسی در یک دوره مسابقه دوچرخه‌سواری باهم به رقابت پرداختند.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

مرکز شماره یک کانون کوثر

در گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر نمایشگاهی از تصاویر دفاع مقدس در مرکز شماره یک کانون کوثر برپا شد.

مربیان مرکز با معرفی رویداد بزرگ و حماسی آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس و روایتگری درباره آن، مفاهیم مقاومت، شهامت و رشادت را برای کودکان تبیین کردند.

همچنین چگونگی اجرای عملیات بیت‌المقدس و نقش شهید محمدعلی جهان‌آرا در این پیروزی بزرگ تشریح و کتاب «سقوط خرمشهر» نوشته محمود جهان‌بخت نیز برای حاضران معرفی شد.

پای درس مقاومت/ حماسه فتح خرمشهر در مراکز کانون استان اردبیل گرامی داشته شد

مرکز شماره ۲ کانون مشگین‌شهر

هم‌زمان با اجرای برنامه‌های گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر، برنامه‌ای با عنوان «من اگر آن روز بودم...» در مرکز شماره ۲ کانون مشگین‌شهر برگزار شد که طی آن اعضا با نقاشی‌های خود و نگارش جملاتی خلاقانه، نقش خیالی خود را در ماجرای آزادسازی خرمشهر ترسیم کردند.

گفتنی است، نگارش جمله‌هایی چون «اگر آن روز بودم، آب به رزمنده‌ها می‌دادم» یا «من هم می‌جنگیدم» بازتابی از احساسات پاک و وطن‌دوستانه اعضا بود که با هدف تقویت روحیه خلاقیت، انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و ایجاد ارتباط عاطفی کودکان با مفاهیم ایثار و فداکاری در این مرکز به اجرا درآمد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha