به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد؛ این نشست با هدف ایجاد برنامههایی برای آگاهسازی کودکان و نوجوانان در رابطه با اهمیت منابع طبیعی و آثار زیستمحیطی برگزار شد.
در این نشست مدیرکل منابع طبیع و آبخیزداری استان ، با تأکید بر اهمیت طرح "سفیران سبز" به عنوان یک برنامه کلیدی برای حفظ و حراست از جنگلها، به نقش ویژه زاگرس در این راستا اشاره کرد و خواستار توجه بیشتری به موضوع آتشسوزی در این منطقه شد.
مجید نظری همچنین بر ضرورت فرهنگسازی و آموزش در حوزه منابع طبیعی تأکید کرد: جامعه هدف این برنامه باید کودکان و نوجوانان باشند.
وی تصریح کرد: منابع طبیعی باید جلودار این حرکت باشند و از همکاریهای کانون و رسانهها به شدت استقبال میکنیم.
اینمقام مسئول با اشاره به اینکه فرهنگسازی و جریانسازی حفظ محیط زیست و منابع طبیعی باید از سن کودکی آغاز شود گفت:
وی به کارگیری رسانههای شنیداری و دیداری به عنوان ابزاری مؤثر در این راستا اشاره کرد و افزود: تفاهمنامهها نباید محدود به کاشت نهال باشند و کانون نقشی مؤثر در پایدار کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست ایفا میکند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ، در ادامه جلسه با اشاره به فعالیتهای زیستمحیطی این کانون گفت: در سال ۱۴۰۳ ما برای ۷۰ هزار کودک و نوجوان برنامه فرهنگی هنری زیست محیطی برگزار کردیم و تلاش کردیم انگیزه و علاقه به محیط زیست را در آنها ایجاد میکنیم.
سلیمان شهبازی به برگزاری ۲ هزار برنامه در سال گذشته در ۶۰ فعالیت در کانون استان اشاره کرد و افزود: باید احساس نیاز در کودکان ایجاد شود تا آنها خود دست به کار شوند و درخت بکارند و از آنها محافظت کنند.
شهبازی همچنین بر لزوم وجود پیوست اقتصادی در سند راهبردی کانون تأکید کرد.
در ادامه، پیشنهاداتی مانند "همیار طبیعت" و "ساعتی با جنگلبانی" برای کودکان و نوجوانان مطرح گردید که شامل صدور کارت همیار طبیعت برای آنها خواهد بود.
گفتنی است در این نشست از مدیرکل کل کانون استان و کارشناس آموزش و پژوهش به پاس تلاش در اجرای طرح سفیران سبز در سال ۱۴۰۳ با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
این نشست نشاندهنده عزم جدی دو نهاد برای همکاری در زمینه حفاظت از محیط زیست و آگاهیبخشی به نسل جوان در خصوص اهمیت منابع طبیعی است.