کد خبر: 356608
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری با فرماندار زیرکوه

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با فرماندار زیرکوه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی؛ مهدی مظهری مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با علی امینی فرماندار زیرکوه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که در صبح ۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار شد بر اهمیت توجه به حوزه کودک و نوجوان و تقویت فعالیت‌های فرهنگی در این شهرستان تاکید شد. مظهری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با اشاره به اهمیت توجه ویژه به نیازها و دغدغه‌های نسل نوجوان، بر مدیریت حضور دانش‌آموزان در فضای مجازی و هدایت آنان به مشارکت در فعالیت‌های فرهنگی و هنری تأکید کرد. وی افزود: برای اثربخشی جهاد تبیین، لازم است پیش از هر اقدامی تعامل و دوستی با کودکان و نوجوانان تقویت شود. مظهری همچنین با بیان اینکه کتابخانه سیار کودک و نوجوان شهرستان زیرکوه از مراکز فعال و قدیمی استان است، فعالیت‌های گسترده و موفق این مرکز در ترویج کتابخوانی و ارتقای سطح فرهنگی کودکان و نوجوانان را قابل توجه دانست.

در ادامه فرماندار زیرکوه نیز با اشاره به نقش بنیادین کتاب و کتابخوانی در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه، بر ضرورت حمایت و گسترش برنامه‌های فرهنگی به ویژه برای کودکان و نوجوانان تأکید و عملکرد موفق کانون را در شهرستان و سطح استان ستود. امینی همچنین ظرفیت‌های گسترده کانون پرورش فکری در تربیت و هدایت نسل آینده را ارزشمند توصیف کرد و خواستار استفاده هرچه بیشتر از این امکانات در راستای رشد فکری و اخلاقی کودکان و نوجوانان شد. 

شایان ذکر است مظهری در سفر یک روزه خود به زیر کوه با حجت الاسلام کفشی امام جمعه این شهرستان نیز دیدار و گفتگو کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha