کد خبر: 356735
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
ویژه‌برنامه «شوق تابستان» در مرکز شماره سه کانون مشگین‌شهر برگزار شد

اعضای پسر مرکز شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان مشگین‌شهر(آلنی) که به تازگی سال تحصیلی را در مدارس خود به پایان رساندند با اجرای ویژه‌برنامه «شوق تابستان» به استقبال از برنامه‌های اوقات فراغت این مرکز در فصل تابستان رفتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این برنامه که روز شنبه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ به اجرا درآمد، لیلا نصیری مربی فرهنگی مرکز ابتداً ضمن خوش‌آمد گویی، به معرفی کارگاه‌های پیش‌بینی‌شده در فصل تابستان و نحوه ثبت‌نام و شرکت در این کارگاه‌ها و فعالیت‌های عمومی رایگان در این فصل پرداخت.

در ادامه اعضا با شرکت در کارگاه هنری ساخت کاردستی، با آموزش‌های گام‌به‌گام مربی مرکز به ساخت اوریگامی (کاغذ و تا) مشغول شدند و در راستای اجرای این نوع فعالیت، کتاب‌هایی با موضوع هنر و سرگرمی نظیر کاغذ و تا، سنجاق‌ها و برگ‌ها نیز معرفی شد.

ویژه‌برنامه «شوق تابستان» در مرکز شماره سه کانون مشگین‌شهر برگزار شد

در بخش نهایی این برنامه ضمن اجرای مسابقه، مربی به قصه‌گویی داستان «دو هندوانه و یک نردبان» از مجموعه کتاب‌های آی قصه قصه قصه از نشریات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پرداخت .

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha