کد خبر: 356792
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
رویداد ملی ایده‌های «نوآورانه» در کانون لرستان تشریح شد

در نشست توجیهی مجازی به منظور بررسی رویداد ملی ایده‌های خانواده خلاق با عنوان «نوآورانه»، اهمیت و تأثیر خلاقیت والدین در آموزش و پرورش کودکان مورد بحث قرار گرفت. در این نشست، به نقش کلیدی خانواده‌ها در ایجاد محیطی شاداب و خلاق برای فرزندان تأکید شد و لزوم مشارکت آنها در برنامه‌های آموزشی و فرهنگی مطرح گردید. همچنین، برگزاری کلاس‌های تابستانی به عنوان فرصتی مناسب برای پرورش استعدادهای کودکان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان، نشست توجیهی رویداد ملی ایده‌های خانواده خلاق با عنوان «نوآورانه» با حضور مدیرکل، معاون فرهنگی اجرایی، مربیان مسئول مراکز و خانواده‌ها برگزار شد.
در این نشست مجازی، رضا داوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان، رویداد ملی ایده‌های خانواده خلاق را فرصتی ارزشمند برای ارائه راهکارهای نوآورانه و خلاق والدین در زمینه آموزش، پرورش و ایجاد محیطی سالم، اثرگذار و شاد برای کودکان و نوجوانان دانست.
وی اظهار داشت: خانواده‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، علمی و آموزشی در کنار فرزندان خود مشارکت دارند.

رویداد ملی ایده‌های «نوآورانه» در کانون لرستان تشریح شد


داوری افزود: اجرای این طرح، هدف‌گذاری برنامه‌های خانواده‌محور، مخاطب‌محور و آموزش و توانمندی همزمان مربیان را مدنظر دارد، همچنین تلاش برای ایجاد نسل آینده‌ای شاداب و خلاق در سیاست‌های توانمندسازی نهادهای مربوطه، از جمله اولویت‌های کانون است. این شیوه‌نامه به خانواده‌ها کمک می‌کند تا با ایده‌ها و پیشنهادات خلاق خود، همکار مربیان کانون پرورش فکری باشند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان با اشاره به برگزاری کلاس‌های تابستانی بیان داشت: کانون با داشتن مربیان متخصص، یکی از ظرفیت‌های مناسب برای تربیت بچه‌هاست و نیاز به همکاری و حمایت خانواده‌ها برای برگزاری کلاس‌های تابستانی احساس می‌شود.  
داوری همچنین گفت: برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت تابستان باید با توجه به سیاست‌های کانون در برنامه‌ریزی‌های آتی انجام شود.

رویداد ملی ایده‌های «نوآورانه» در کانون لرستان تشریح شد


در بخشی از این نشست، سمیه امیری معاون فرهنگی اجرایی کانون لرستان نیز به رویداد ملی ایده‌های خانواده خلاق اشاره کرد و گفت: کودکان از مشاهده خلاقیت والدین خود الگو می‌گیرند. این رفتارها، تفکرات و خلاقیت والدین به کودکان و نوجوانان می‌آموزد که چگونه به شکل خلاقانه فکر کنند و عمل کنند.  
وی افزود: والدین به‌عنوان الگوهای اصلی فرزندان عمل کرده و نحوه برخورد آن‌ها با مشکلات و ایده‌پردازی می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات مراکز کانون کمک کند.
 

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فاطمه زارع رشنو ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵
    0 0
    در خصوص افزایش سطح کنش‌گری نوجوانان در مراکز کانون،مدارس و خانواده ،ایده ی بنده بدین شرح است که به دلیل تاثیر چشم گیر مدرسه خصوصا معلم و مربی در سن کودکی و نوجوانی، نقش آنها واسطه ای میشود در تغییر مثبت نوع نگرش و تربیت فرهنگی ،هنری و ادبی کودکان بدین صورت که از زمانیکه تعامل وگفتگو بین کودک و معلم صورت می‌گیرد به عنوان فرصتی طلایی استفاده میشود برای آموزه های هنری ، ادبی و همچنین انواع فعالیتهای کانون را در قالب دروس رسمی وتکلیف شده مدرسه میشودآموزش داد و پس از آموزش تئوری در قالب یک زنگ ، ساعتی را به صورت عملی و انواع کارگاه های سفال ،نقاشی ،سبک مختلف وحتی تحقیق و پژوهش وبا استفاده از کتابهای موجود در کانون در خصوص مطلب ارائه شده در کلاس توسط معلم می تواند انجام دادکه ناخودآگاه کودک و نوجوان درمسیر کتابخوانی ،مطالعه و پژوهش وهمچنین یادگیری انواع مهارتهای فرهنگی قرار می گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha