برگزاری کارگاه علمی ساخت پهپاد توسط کانون‌یار و رابط علمی مرکز سنقر

با هدف تقویت فعالیت‌های علمی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، کانون‌یار و رابط علمی مرکز سنقر کارگاه علمی ساخت پهباد را در کلاس درس خود، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، با هدف تقویت فعالیت‌های علمی و پرورش خلاقیت در بین اعضا، کارگاه علمی ساخت پهباد در مرکز فرهنگی‌هنری سنقر برگزار شد.  

برگزاری کارگاه علمی ساخت پهپاد توسط کانون‌یار و رابط علمی مرکز سنقر

این کارگاه آموزشی با همکاری کانون‌یار و رابط علمی مرکز سنقر، همراهی مربی مسئول مرکز و معلم مدرسه، در کلاس درس تشکیل شد و با استقبال چشمگیر مخاطبان روبه‌رو گردید.  

برگزاری کارگاه علمی ساخت پهپاد توسط کانون‌یار و رابط علمی مرکز سنقر

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با اصول اولیه طراحی و ساخت پهبادهای کوچک مقیاس آشنا شدند و به صورت عملی مراحل ساخت را تجربه کردند. این برنامه علاوه بر تقویت مهارت‌های علمی و فنی، زمینه‌ساز پرورش روحیه کارگروهی و خلاقیت در بین دانش‌آموزان شد.  

برگزاری کارگاه علمی ساخت پهپاد توسط کانون‌یار و رابط علمی مرکز سنقر

منیژه‌السادات حسینی سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در این رابطه اظهار داشت: هدف از برگزاری چنین کارگاه‌هایی، ایجاد انگیزه و تقویت نگاه پژوهشی در بین کودکان و نوجوانان است. ما تلاش می‌کنیم با ارائه فعالیت‌های عملی و جذاب، زمینه را برای رشد استعدادهای علمی آنان فراهم  نماییم.

برگزاری کارگاه علمی ساخت پهپاد توسط کانون‌یار و رابط علمی مرکز سنقر

وی افزود: در همین راستا نیز بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در کانون استان، سعی داشتیم علاوه بر اجرای جدی برنامه‌های علمی در مراکز، با راه‌اندازی کاروان‌های علمی و نجوم و اعزام آن به مراکز سطح استان با همراهی مربیان متخصص متناسب با موضوع،   آموزش‌های هدفمند و اثرگذاری نیز در زمینه فعالیت‌های علمی داشته باشیم که خوشبختانه با استقبال مخاطبان نیز مواجه گردیده است.

گفتنی‌است این برنامه بخشی از مجموعه فعالیت‌های علمی‌ترویجی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه است که در راستای مأموریت این مجموعه برای کشف و پرورش استعدادهای نسل امروز اجرا می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha