کد خبر: 357771
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
بازدید 19
گردهمایی «میهمانان کوچک امام حسین (ع)» در کانون سمنان

همزمان با ایام سوگواری محرم، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان با برگزاری گردهمایی «میهمانان کوچک امام حسین (ع)»، گامی دیگر در جهت انتقال مفاهیم عمیق عاشورایی به کودکان و نوجوانان برداشت.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، سومین گردهمایی میهمانان کوچک امام حسین(ع) در سومین روز از ماه محرم الحرام، همزمان با سراسر کشور در سالن همایش‌های شهید سلیمانی اداره کل استان سمنان با حضور مرتضی مزینانی، مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان، مهدی شاهب مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان، حجت الاسلام والمسلمین عباس خرمیان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، سیدرسول موسوی‌نژادیان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، محمد طاهریان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، محمدامین حقیقت مسؤول کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی دستگاه‌های اجرایی، خانواده شهیدان والامقام استان، اعضا و خانواده‌هایشان برگزار شد.

مرتضی مزینانی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، با بیان اینکه این برنامه با همت ستاد محرم و اربعین کانون پرورش فکری استان تدارک دیده شده است، اظهار داشت: گردهمایی امسال با نام و یاد حضرت رقیه (س)، دردانه سه ساله امام حسین (ع) و همچنین شهدای کودک و نوجوان حملات اخیر رژیم سفاک صهیونیستی، به‌ویژه شهیده آیما زینلی عضو کانون استان مرکزی، برگزار شد.

وی با تاکید بر نقش تربیتی و فرهنگی این گردهمایی افزود: شعار محوری امسال «میهمانان کوچک امام حسین (ع)» بود و کودکان رده سنی ۶ تا ۱۲ سال به همراه خانواده‌های خود، با شور و اشتیاق در این ویژه‌برنامه‌ها شرکت کردند.

مزینانی در تشریح برنامه‌های اجرا شده در این گردهمایی معنوی گفت: فعالیت‌های متنوعی از جمله قصه‌گویی با محوریت واقعه عاشورا، چاووشی‌خوانی به یاد اهل بیت (ع)، خاطره‌گویی از حماسه‌سازان کربلا، منقبت‌خوانی در وصف فضائل ائمه اطهار، سرودخوانی گروهی با عنوان ماه سه ساله، دمامه زنی، شعرخوانی و معرفی کتاب‌ها و شخصیت‌های برجسته مرتبط با قیام عاشورا اجرا شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، با اشاره به برنامه‌های اجرا شده در این گردهمایی اظهار داشت: در حاشیه این مراسم سازه‌های اوریگامی با نمادهایی چون کبوتر صلح و گل لاله توسط اعضا و کانون یاران با دقت و ظرافت ساخته شد و سپس بر روی نقشه ایران نصب گردید. این اقدام نمادین، بیانگر عشق و ارادت جوانان به ایران و آرزوی صلح و آرامش برای کشورمان است.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان با بیان اینکه انتقال مفاهیم ارزشمند عاشورایی به نسل کودک و نوجوان یک رسالت فرهنگی مهم برای کانون محسوب می‌شود، تصریح کرد: حضور پرشور کودکان در مناسک و آیین‌های عاشورایی، جلوه‌ای از عشق و ارادت بی‌دریغ نسل نو به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و همچنین عاملی مهم در تداوم فرهنگ ایثار و شهادت در تار و پود جامعه ماست.

مزینانی همچنین از اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی در مراکز کانون استان سمنان از ابتدای ماه محرم تا اربعین حسینی خبر داد و بیان کرد: مربیان و کارشناسان کانون، با اجرای برنامه‌هایی متناسب با گروه‌های سنی مختلف کودک و نوجوان، تلاش می‌کنند تا مفاهیم عمیق عاشورا و ارزش‌های والای دینی را در قالب‌های خلاقانه و جذابی به نسل آینده منتقل نمایند.

وی در پایان، حضور خانواده‌ها و علاقه‌مندان به همراه فرزندانشان در این گردهمایی را زمینه‌ساز ترویج فرهنگ غنی عاشورایی و آشنایی بیشتر کودکان با آموزه‌های ناب مکتب امام حسین (ع) دانست و بر اهمیت این‌گونه برنامه‌ها در تربیت نسل آینده تاکید کرد و افزود: مراسم با اجرای دسته‌روی عزاداری کودکان عاشورایی همراه با نوحه‌خوانی به پایان رسید و در ادامه، حلما رفیعیان، عضو خلاق کانون استان سمنان، بیانیه مراسم را قرائت کرد.

برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha