کد خبر: 357849
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
بازدید 10
دیدار مدیرکل کانون و دفتر بازرسی استانداری با محور عدالت فرهنگی

در راستای پیگیری مطالبات مردمی و تحقق عدالت فرهنگی، اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، روز نهم تیرماه با نرجس بهرآسمانی، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری کرمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، خدادادی در این دیدار با تسلیت ایام عزای حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع)، با اشاره به توزیع نامتوازن مراکز کانون در سطح شهر کرمان، گفت: متأسفانه در غرب شهر کرمان هیچ مرکز فعالی نداریم و این موضوع یکی از مطالبات جدی مردم است. اگرچه پیگیری‌هایی از طریق دستگاه‌های مختلف انجام شده، اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

او با تأکید بر جایگاه شهر کرمان به‌عنوان شهر دوستدار کودک افزود: کودکان و نوجوانان کرمانی نباید از خدمات فرهنگی، تربیتی و ایمن کانون محروم بمانند. امیدواریم با همراهی و نگاه حمایتی شما، شاهد رفع این کمبود باشیم.

در ادامه، نرجس بهرآسمانی نیز ضمن تأکید بر تعامل مؤثر میان دستگاه‌ها گفت: بنده از نزدیک با فعالیت‌های کانون آشنا هستم و می‌دانم که محیطی امن، مؤثر و با کیفیت بالا برای رشد فکری کودکان و نوجوانان فراهم کرده‌اید. قطعاً نباید بخشی از شهر از این خدمات بی‌نصیب بماند.

او با اعلام آمادگی برای پیگیری جدی این موضوع افزود: دستگاه بازرسی را همراه خود بدانید، ما در کنار شما هستیم تا این مشکل مهم به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار، برطرف شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha