سیارک P12barr به‌نام بچه‌های گلستان ثبت شد

کشف سیارک اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان مورد تأیید قرار گرفت و جرم آسمانی P12barr به نام بچه‌های گلستان به ثبت رسید.

به‌گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، کمپین کشف سیارک تیرماه IASC استان گلستان با حضور ۱۷ نفر از مربیان و اعضای علاقه‌مند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به حوزه نجوم در قالب دو تیم با کشف یک جرم آسمانی به کار خود پایان داد.

پویش کشف سیارک‌ها از سوی موسسه همکاری بین‌المللی جست‌وجوی نجومی (IASC) و با حمایت ناسا برگزار می‌شود و شهروندان عادی در کشف سیارک‌ها مشارکت می‌کنند.

در این پویش، داده‌های تلسکوپی از رصدخانه پن‌استارز در اختیار افراد قرار می‌گیرد و آن‌ها با استفاده از نرم‌افزارهای ویژه، به جست‌وجو و شناسایی سیارک‌های جدید می‌پردازند.

در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز راهبرد و سیاست‌های اجرایی پویش جهانی کشف سیارک‌ها برعهده کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران (کافنا) است.

دبیرخانه دایمی فعالیت‌های اجرایی اجرایی پویش جهانی کشف سیارک‌ها در استان گلستان تشکیل شد و قرار است در پویش مرداد سال ۱۴۰۴ استان‌های لرستان، بندرعباس، قم، مازندران، زنجان، اصفهان، خراسان شمالی، البرز، آذربایجان شرقی و گیلان شرکت ‌کنند و سایر استان‌ها در ماه‌های بعد در پویش جهانی کشف سیارک‌ها شرکت خواهند داشت.

سیارک P12barr به‌نام بچه‌های گلستان ثبت شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha