کودکان و نوجوانان کانون فارس با «دست‌سازه‌های حسینی» به میدان آمدند

هم‌زمان با ایام معنوی اربعین حسینی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، با حضور رئیس سازمان عتبات عالیات استان، از مجموعه آثار عاشورایی اعضای کودک و نوجوان خود در قالب پویش «هدیه خوبان» رونمایی کرد؛ و فرصتی ویژه برای نمایش خلاقیت دینی نسل کودک و نوجوان فراهم آورد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، در چهارم مرداد ۱۴۰۴، همزمان با فرا رسیدن ایام معنوی اربعین حسینی، آیین رونمایی از آثار عاشورایی اعضاء کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با حضور محمدعلی شیخی، رئیس سازمان عتبات عالیات، در اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، برگزار شد.

در این مراسم، مجموعه‌ای از دست‌سازه‌های منتخب پویش «هدیه خوبان» که با مشارکت اعضاء کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  از سراسر استان تولید شده بود، در معرض دید عموم قرار گرفت.  

این آثار که برگرفته از فرهنگ عاشورا بودند؛ بازتاب‌دهنده باورهای دینی و خلاقیت نسل جوان در بیان مفاهیم ارزشی و آیینی به شمار می‌روند.

علی خواجه‌نژادیان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس، ضمن اشاره به اهداف این پویش، بیان کرد: پویش هدیه خوبان با هدف ترویج فرهنگ عاشورا و ترغیب کودکان و نوجوانان به تولید آثار هنری ارزش‌محور طراحی شده است؛ و با استقبال گسترده مراکز فرهنگی کانون در سراسر استان همراه بوده است.

او همچنین از آغاز برنامه فرهنگی جدیدی به نام «سفیر آرزومندی» خبر داد؛ و افزود: این طرح در راستای توانمندسازی مربیان و فعالان فرهنگی برای اجرای برنامه‌های خلاقانه در مسیر پیاده‌روی اربعین طراحی شده است. در این چارچوب، بسته‌های فرهنگی ویژه‌ای برای اهداء به کودکان زائر آماده شده است.

خواجه‌نژادیان در پایان تأکید کرد؛ که برنامه «سفیر آرزومندی» تلاشی نوآورانه برای تعمیق تجربه فرهنگی کودکان و نوجوانان در مسیر اربعین است؛ و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری و اعتقادی نسل کودک و نوجوان، می‌کوشد؛ نقشی ماندگار و اثرگذار در خدمت‌رسانی فرهنگی به کوچک‌ترین زائران این رویداد عظیم ایفا کند.

محمدعلی شیخی، رئیس سازمان عتبات عالیات، نیز در این مراسم گفت: سازمان عتبات عالیات برنامه‌ریزی‌هایی برای راه‌اندازی موکب‌هایی در مسیر پیاده‌روی اربعین انجام داده است.
وی افزود: باید تلاش کنیم؛ که علاوه بر اهداء هدایا به کودکان و نوجوانان، برنامه‌های تربیتی نیز در این مسیر برگزار شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha