کد خبر: 359575
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
بازدید 23
دوره آموزش «پادکست قصه‌گویی» برای ۸۰ مربی کانون گیلان برگزارشد

دوره آموزشی حضوری و مجازی  «تولید پادکست قصه‌گویی»، طی روزهای ۱۹ تا ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۸۰ نفر از مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان برگزارشد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، این دوره آموزشی به‌منظور افزایش مهارت‌های قصه‌گویی مخاطبان و بهره‌گیری ازفن‌آوری‌های نوین و نرم‌افزارهای مناسب برای  «تولید پادکست قصه‌گویی»، از ۱۹ تا ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ به صورت هم‌زمان حضوری و مجازی صورت‌گرفت و با حضور ۸۰ نفر از مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان همراه‌شد.

 آماده‌سازی مربیان این مجموعه برای تولید محتوا در این حوزه و انتقال این دانش به اعضای ارشد و کانون یاران مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری استان، از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی با حضور مهدی‌آذری، مدرس، مجری صدا و سیما و داور جشنواره‌های رادیویی به‌شمارمی‌رفت.

دوره آموزش «پادکست قصه‌گویی» برای ۸۰ مربی کانون گیلان برگزارشد

دوره آموزش «پادکست قصه‌گویی» برای ۸۰ مربی کانون گیلان برگزارشد

مهدی آذری در طول برگزاری این کارگاه آموزشی، به طرح موضوع‌های کلیدی چون: پیشینه پادکست، انواع آن و مراحل گام به گام ساخت پادکست پرداخت و نرم‌افزارهای کاربردی برای تولیدمحتوای مناسب را به حاضران معرفی کرد.

آذری در بخشی از سخنان خود به اهمیت پادکست در دنیای امروز اشاره و اظهارکرد: اگر بخواهیم به زبان ساده درباره پادکست حرف بزنیم، در یک جمله باید بگوییم: «پادکست جایگزین رادیو شد»  و نخستین افرادی که به سراغ تولید پادکست رفتند،‌ هرگز تصورنمی‌کردند که می‌خواهند کتاب صوتی تولیدکنند.

وی افزود: پیشگامان این عرصه درنظرداشتند رادیویی داشته باشند که در هفته یا ماه، ساعات محدودی برنامه تولیدمی‌کند و این «ایستگاه رادیویی پاره‌وقت» مزیت خود را این می‌دانست که می‌تواند به سلیقه مخاطبانش نزدیک‌شود.

وی درهمین‌حال، به ریشه‌های این رسانه مخاطب‌پسند پرداخت و افزود: اولین کسی که کلمه پادکست را ساخت، فردی به نام بن همرزلی در سال ۲۰۰۴ بود.

آذری هم‌چنین، به تأخیر ظهور پادکست فارسی در ایران اشاره و توضیح‌داد: تاریخ دقیقی از آغاز  ساخت پادکست‌های فارسی در دسترس نیست و بسیاری معتقدند که تاریخچه پادکست در ایران از سال ۲۰۱۲ و هم‌زمان با شروع دهه ۹۰ شمسی آغاز شده است.

 پخش نمونه‌هایی از پادکست‌های موفق و الهام‌بخش نیز از دیگر بخش‌های جذاب این دوره بود که مورد توجه شرکت‌کنندگان قرارگرفت و درپایان بر لزوم بهره‌گیری از آموزه‌ها برای توان‌مندسازی اعضا و حضور موثر و تاثیرگذار در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دیگر رویدادهای فرهنگی‌هنری تاکیدشد.

دوره آموزش «پادکست قصه‌گویی» برای ۸۰ مربی کانون گیلان برگزارشد

دوره آموزش «پادکست قصه‌گویی» برای ۸۰ مربی کانون گیلان برگزارشد

دوره آموزش «پادکست قصه‌گویی» برای ۸۰ مربی کانون گیلان برگزارشد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha