به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ فاطمه غفاری سروستانی ، مسئول مجتمع آفرینش بندرعباس گفت: در این برنامه قریب هزار نفر به شکل حضوری در رصدخانه حاضر شدند و ماه گرفتگی را به نظاره نشستند.
وی بیان کرد: در افتتاحیه این پویش، حامد لاله زار، رئیس رصدخانه ادیب اصفهان در نشستی علمی به بررسی ماه تنها قمر زمین و عوارض و نحوه پیدایش آن پرداخت. همچنین سعید شکرانیان از فعالان حوزه نجوم نیز در این آیین ضمن بررسی علمی پدیده خسوف ویژگی های این پدیده علمی را بیان کرد.
غفاری اضافه کرد: از دیگر برنامه های این پویش اجرای قصه با محوریت ماه با حضور قصهگویان برگزیده کشوری و بین المللی همچون عفت تفضلی، سمیه اسلامی، روژان مشفقی و عمران سعیدی فر بود.
مسئول مجتمع آفرینش بندرعباس با اشاره به نمایش فیلم "ماه بود روباه" ساختههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این آیین بیان داشت: همچنین در کارگاه هنرو خلاقیت کودکان با استفاده از تکنیک گواش ماه زیبا را ترسیم کردند. در کارگاه ادبی "ماه من ماه ما" نیز اعضا به خلق متن های ادبی با موضوع ماه پرداختند. فاطمه غفاری ادامه داد: حضور کودکان و نوجوانان به همراه خانواده ها در گنبد آسمان نما از دیگر برنامه های جذاب این شب بود تا علاقمندان به نجوم با منظومه شمسی و تنها قمر زمین آشنا شوند.