دوشنبه‌های کتاب رویداد جدید کتابخانه مرجع کانون

کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از برگزاری مستمر برنامه «دوشنبه‌های کتاب» به صورت حضوری در سالن احمدرضا احمدی خبر داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، سالن احمدرضا احمدی به‌عنوان یکی از بخش‌های کتابخانه مرجع کانون، قرار است محل دائمی برپایی نمایشگاه‌های کتاب، نشست‌ها و محلی برای گفت‌وگوهای فرهنگی و کتابی باشد.

بر اساس این خبر، نخستین برنامه «دوشنبه‌های کتاب» ساعت ۱۱:۱۰ تا ۱۲ روز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

در این نشست کتاب «چگونه مرور کتاب بنویسیم؟» نوشته برد هوپر و ترجمه علیرضا شفیعی‌نسب از نشر ترجمان خوانده و بررسی خواهد شد؛ اثری که به اهمیت معرفی کتاب پیش و پس از انتشار برای گروه‌های مختلف می‌پردازد.

مسئولان کتابخانه مرجع از همکاران، مدیران و کارشناسان کانون پرورش فکری دعوت کرده‌اند برای پربارتر شدن این نشست، در صورت امکان کتاب را پیش‌تر مطالعه کنند. با این حال، خواندن کتاب شرط حضور در نشست نیست و حضور برای همه علاقه‌مندان آزاد است.

این برنامه به صورت حضوری و در دوشنبه‌های پایانی هر ماه ساعت ۱۱:۱۰ تا ۱۲ برگزار خواهد شد.

کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خیابان شهید بهشتی، شهید حسن نصرالله، (وزرا سابق)، ساختمان شهید ملک شامران، شماره ۲۴ و ۲۶ واقع شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha