کد خبر: 361645
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
بازدید 31
تقدیر سرپرست کانون پرورش فکری همدان از دو کودک نخبه

سرپرست کانون پرورش فکری همدان از دو کودک نخبه در رشته رباتیک و چرتکه در آستانه هفته ملی کودک تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، در مراسمی صمیمانه، میلاد مرادی، سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در آستانه هفته ملی کودک از دو کودک نخبه و خلاق تقدیر کرد؛ کودکانی که نه تنها برای شهر و دیار خود، بلکه برای ایران‌زمین، سرمایه‌ای ارزشمند به شمار می‌روند.

 علی‌سام صاحبی، کودک باهوش و پرانرژی همدانی، توانست در رقابت‌های ملی رشته چرتکه، با ذهنی خلاق و سرعتی شگفت‌انگیز در محاسبات، عنوان رتبه اول کشوری را به دست آورد. او نمادی از توانایی ذهنی کودکان ایرانی است که می‌تواند جهانیان را شگفت‌زده کند.

تقدیر سرپرست کانون پرورش فکری همدان از دو کودک نخبه

 بارانا زارعی، دختری پرتلاش و علاقه‌مند به فناوری، نیز با خلاقیت و پشتکار در رشته رباتیک توانست در سطح ملی بدرخشد و عنوان ارزشمند رتبه سوم کشوری را کسب کند. او با طراحی و اجرای پروژه‌های رباتیک، نشان داد که کودکان این سرزمین در عصر هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین، می‌توانند حرف‌های بزرگی برای گفتن داشته باشند.

 این موفقیت‌ها پایانی بر افتخارآفرینی نیست زیرا این دو کودک نخبه‌ی همدانی به عنوان نمایندگان ایران، برای حضور در مسابقات بین‌المللی عمان دعوت شده‌اند. فرصتی که نه تنها می‌تواند دروازه‌ای به سوی آینده‌ای روشن برای این کودکان بگشاید، بلکه نام همدان و ایران را در عرصه جهانی بیش از پیش پرآوازه خواهد ساخت.

تقدیر سرپرست کانون پرورش فکری همدان از دو کودک نخبه

در مراسم تقدیر، سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با اهدای لوح سپاس و هدایا، از تلاش‌های این دو کودک نخبه قدردانی کرد و گفت: موفقیت‌های امروز این کودکان، سرمایه‌های فردای جامعه ما هستند. حمایت از استعدادهای نوپا وظیفه‌ای فرهنگی و اجتماعی است که می‌تواند آینده‌ای سرشار از امید و پیشرفت برای ایران رقم بزند.

میلاد مرادی خاطرنشان کرد: افتخار امروز، نه تنها درخشش دو ستاره‌ کوچک همدانی است، بلکه نمادی است از جوانه‌های امیدی که در دل این سرزمین می‌رویند؛ جوانه‌هایی که روزی به درختان تناور علم، خلاقیت و پیشرفت تبدیل خواهند شد.

تقدیر سرپرست کانون پرورش فکری همدان از دو کودک نخبه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha