نمایش «بچه‌زرنگ» به کارگردانی فرهاد ابوالفضلی روی صحنه رفت

نمایش «بچه‌زرنگ» به نویسندگی سهیلا قلندری و کارگردانی فرهاد ابوالفضلی در سالن آمفی‌تئاتر اداره‌کل کانون پرورش فکری استان زنجان، واقع در شهرک کارمندان قاز ۲، خیابان ۷ غربی، جنب پارک جوان، همزمان با هفته ملی کودک به روی صحنه رفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری استان زنجان، نمایش «بچه‌زرنگ» به نویسندگی سهیلا قلندری و کارگردانی فرهاد ابوالفضلی در سالن آمفی‌تئاتر اداره‌کل کانون پرورش فکری استان زنجان، واقع در شهرک کارمندان فاز ۲، خیابان ۷ غربی، جنب پارک جوان، به روی صحنه رفته است.

این نمایش که از ۱۶ مهر تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴ و هم‌زمان با هفته ملی کودک اجرا می‌شود، روایتی آموزنده و تأثیرگذار از احساسات و رشد شخصیتی کودکان در مواجهه با تغییرات محیطی و خانوادگی دارد.

نمایش «بچه‌زرنگ» داستان سارا را روایت می‌کند؛ دختری که به‌دلیل شغل محیط‌بانی پدر، ناچار به مهاجرت به شهری دیگر می‌شود. او از این تغییر ناراضی است و در مدرسه نیز نمی‌تواند با دیگران ارتباط برقرار کند. مشغله‌ والدین باعث می‌شود احساس تنهایی بیشتری داشته باشد و حال او روبه‌وخامت برود. در این میان سه شخصیت خیالی به نام‌های پوم‌پوم، تندک و نومی که نماد حس‌های شادی، ناامیدی و خشم او هستند، برای بازگرداندن آرامش و نشاط به سارا تلاش می‌کنند.

با پیشرفت داستان و ظهور حس‌های تازه‌ای چون ترس، اتحاد و همدلی، سارا درمی‌یابد که برای تغییر شرایط باید خودش قدم بردارد و در نهایت تصمیم می‌گیرد زندگی تازه‌اش را با امید و تلاش بسازد، چراکه او «بچه‌زرنگ» است.

مشاور کارگردان این نمایش محمدولی فروتن و دستیار کارگردان آن نوید چهران هستند. طراحی صحنه را سجاد ابوالفضلی و طراحی لباس را یگانه عباسی برعهده دارند. همچنین طراحی نور توسط فرهاد ابوالفضلی و اجرای نور توسط مریم اسدی و سهیلا قلندری انجام شده است.

در بخش گریم، فاعزه خلفی به‌عنوان طراح گریم و یلدا طاهری، نسرین شادکام و مهدی حسینی به‌عنوان مجریان گریم حضور دارند.

بازیگران نمایش «بچه‌زرنگ» عبارتند از: سهیلا قلندری، سمانه علوی، بیتا رمضانلو، یسنا اسدی، یگانه عباسی، محیا جبلی، صبا قره‌باغی و دلسا فرخی‌پور.

نمایش «بچه‌زرنگ» با فضایی شاد، خلاقانه و آموزنده، تلاشی است در راستای تقویت خودباوری، امید و ارتباط مؤثر میان اعضای خانواده، به‌ویژه در میان کودکان و نوجوانان.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش از طریق سایت تیوال اقدام کنند.

نمایش «بچه‌زرنگ» به کارگردانی فرهاد ابوالفضلی روی صحنه رفت

نمایش «بچه‌زرنگ» به کارگردانی فرهاد ابوالفضلی روی صحنه رفت

نمایش «بچه‌زرنگ» به کارگردانی فرهاد ابوالفضلی روی صحنه رفت

نمایش «بچه‌زرنگ» به کارگردانی فرهاد ابوالفضلی روی صحنه رفت

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha