به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی؛ اصغری احمدی مربی مسئول کتابخانه پستی کانون شهر اراک در اعلام این خبر افزود: در راستای برنامه های هفته ملی کودک در سال ۱۴۰۴ ، کتابخانه پستی با همکاری مربیان مرکز فرهنگی هنری شماره ۶ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر اراک و دهیار روستای ده نمک با برپایی جنگ شادی در روستای ده نمک در مدرسه شهید فکوری و مدرسه شهید جهان آرا این روستا ،فرصت بسیار خوبی برای افزایش فضای مفرح و شادی و امید آفرینی در کودکان ایجاد کرد.
وی افزود: جنگ شادی با شعار «کودکان، حالِ خوشِ زندگی» با برنامه شاد و پرنشاطی با اجرای نمایش، مسابقه، موسیقی شاد کودکانه و برنامههای آموزشی جذاب، لحظاتی سرشار از شادی و هیجان را برای دانش آموزان این مدارس رقم زد.
مربی مسئول کتابخانه پستی کانون شهر اراک خاطر نشان کرد: نمایش عروسکی "لاکپشت دانا و میمون: کاری از مرکز فرهنگی هنری شماره شش شهر اراک به کارگردانی فرزانه مدرسی مربی مسئول این مجموعه با حضور عروسک طنز خنگله با اجرای ویژه از حقوق کودکان گفت و برای کودکان شعرخوانی کرد و در بازی های آنها شرکت کرد.
در پایان به پاس همکاری و تلاش در هماهنگی برنامه ها از مدیران مدرسه روستای ده نمک از سوی کتابخانه پستی کانون پرورش فکری شهر اراک تقدیر شد.