کد خبر: 363314
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
قدردانی از جنس هنر، با رنگ کودکی

عرفان فنایی عضو ۱۰ ساله‌ی کانون ۱۳ اصفهان نقاشی خود را به فرمانده انتظامی اصفهان سرهنگ احمد نیکبخت و نیروهای دلسوز انتظامی تقدیم نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان، عرفان فنایی عضو ۱۰ ساله کانون شماره ۱۳ اصفهان به نمایندگی از اعضای مراکز کانون، اثر زیبای نقاشی خود را به پاس قدردانی از حافظان امنیت، تقدیم سرهنگ احمد نیکبخت فرمانده‌ی انتظامی شهرستان اصفهان کرد.
 این برنامه با هماهنگی واحد هنری کانون استان و به پاس‌داشت زحمات نیروی انتظامی اجرا گردید. 
در ابتدای این دیدار صمیمی سرهنگ احمد نیکبخت از توجه میثم بکتاشیان مدیرکل، کارکنان، کارشناسان، مربیان و کودکان و نوجوانان مراکز کانون پرورش فکری تشکر نمود و بیان کرد: نیروی انتظامی حافظان امنیت و نگهبان جان مردم است و در جنگ تحمیلی دوازده روزه رژیم کودک‌کش صهیونیستی تمام تلاش خود را برای امنیت شهر بکار بستند و تعداد زیادی از شهدای شهر اصفهان از نیروهای دلسوز و خدمت‌گذار انتظامی است.
 ایشان برای اعضای کودک و نوجوان کانون و عرفان فنایی آرزوی موفقیت و سربلندی نمود و اذهان داشت این نقاشی ارزشمند در اتاق کارش نصب خواهد شد. 
عرفان فنایی عضو کانون ۱۳ اصفهان با بیانی شیرین از نحوه ترسیم نقاشی خود و آرزویش که می‌خواهد روزی یک پلیس موفق بشود صحبت کرد.
مادر این عضو هنرمند از علاقه‌ای عرفان به نیروهای پلیس سخن به میان آورد و گفت: فرزندش بارها برای گرفتن عکس با نیروی پلیس تلاش کرده است. 
در ادامه‌ی این دیدار که مریم خوبرو کارشناس هنری کانون استان و مولودالسادات حسینی مربی نقاشی عرفان فنایی نیز حضور داشتند مریم خوبرو گفت: اگر چنین آثاری از اعضای مراکز کانون خلق می‌گردد بخشی از آن مرهون زحمات نیروهای انتظامی شهر و ایجاد آرامش برای کودکان و خانواده‌های ایشان است.

نقاشی اهدا شده با موضوع اقتدار نیروی انتظامی، برداشتی هنرمندانه عضو مرکز سیزده است  که به فرمانده انتظامی اصفهان تقدیم گردید.

قدردانی از جنس هنر، با رنگ کودکیقدردانی از جنس هنر، با رنگ کودکیقدردانی از جنس هنر، با رنگ کودکیقدردانی از جنس هنر، با رنگ کودکی

قدردانی از جنس هنر، با رنگ کودکی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha