‌لزوم احداث «پردیس تخصصی کودک» در همدان و ایجاد هیات اندیشه‌ورز نوجوان در مرکزی

هفته ملی کودک فرصتی بود تا دغدغه‌های حوزه کودکی بیش از پیش در فضای جامعه و گستره رسانه‌های جمعی مورد توجه قرار بگیرد و بسیاری از مسئولان کشور و استان‌ها در این زمینه درعین تاکید بر حمایت از حوزه کودک فرصت‌هایی را نیز برای گفت‌وگو با کودکان و نوجوانان فراهم کردند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در روزهای پایانی هفته ملی کودک استاندار همدان در نشست ستاد استانی برگزاری سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان بر لزوم نگاه راهبردی و حمایت همه‌جانبه دستگاه‌ها از کانون پرورش فکری تأکید کرد و در استان مرکزی نیز در یک نشست ویژه،‌ منتخبان کودک و نوجوان خواسته‌های خود را مبنی بر رفع ضعف زیرساخت‌ها، کمبود امکانات و رسیدگی به دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی با مدیران این استان درمیان گذاشتند.

لزوم نگاه راهبردی به کانون پرورش فکری؛ استاندار همدان بر حمایت همه دستگاه‌ها تأکید کرد

همدان پر از جشن و نشاط می‌شود با برگزاری جشنواره تئاتر کودک

برهمین اساس استاندار همدان در نشست ستاد استانی برگزاری سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان که قرار است آذر سال ۱۴۰۴ در این استان برگزار شود، ‌احداث «پردیس تخصصی کودک» در همدان را ضروری دانست و با بیان این‌که تربیت فکری و فرهنگی کودک و نوجوان مسیر توسعه آینده را مشخص می‌کند، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را یکی از مهم‌ترین نهادهای فرهنگی کشور دانست و لزوم نگاه راهبردی و بلندمدت به آن را مورد تأکید قرار داد.

حمید ملانوری‌شمسی،‌ از مدیران دستگاه‌های مختلف استان خواست تا حمایت‌های لازم برای تقویت زیرساخت‌ها و برنامه‌های این نهاد را در دستور کار قرار دهند.

او هم‌چنین بر احداث «پردیس تخصصی کودک» در همدان به عنوان یک اقدام ماندگار و زیرساختی مشترک با شهرداری و شورای شهر تأکید کرد، پردیسی که قرار است فضایی دائمی و مجهز برای تولید، اجرای تئاتر و برنامه‌های هنری ویژه گروه سنی کودک و نوجوان باشد.

این مقام مسئول هم‌چنین هنر، به‌ویژه تئاتر، را ابزار مؤثری برای انتقال مفاهیم عمیق تربیتی و اجتماعی به مخاطبان کودک و نوجوان خواند و خواستار مشارکت حداکثری مردم و دستگاه‌های اجرایی برای بالابردن سطح کیفی و آراسته شدن فضای عمومی شهر به رنگ جشن و نشاط جشنواره شد.

نشست صمیمی و صریح کودکان با مسئولان استان مرکزی

در استان مرکزی نیز در جریان برگزاری برنامه‌های هفته ملی کودک، ۵۰ عضو کودک و نوجوان مراکز کانون سراسر استان در نشستی به ریاست محمدامین باقری، مدیرکل دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری با مسئولان استانی گفت‌وگو کردند.

احسان منصوری، مدیرکل کانون پرورش فکری استان مرکزی، این نشست را «تبلور تجلی حقوق کودک» دانست که در آن کودکان و نوجوانان، بی‌پرده مشکلات و مسائل و دغدغه‌های خود را در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی با مسئولان در میان گذاشتند.

 در این نشست که در فضایی صمیمی  برگزار شد، اعضای عضو هیئت اندیشه ورز نوجوانان کانون،  مطالبه‌های اصلی خود را شامل ضعف زیرساخت‌ها و کمبود امکانات مناسب برای پر کردن اوقات فراغت و فضاهای فرهنگی، آموزشی و ورزشی، درخواست برای توسعه زیست‌بوم مجازی نوجوان و قبول این امر که ذهن کودکان متناسب با زمان تغییر کرده است و باید از دغدغه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بزرگسالان دوری کند  به صراحت بیان کردند.

در پایان این نشست، مدیرکل دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری مرکزی ضمن استقبال از طرح این موضوع‌ها، دستور تشکیل «هیئت اندیشه‌ورز نوجوان» را صادر کرد  و کودکان  و نوجوانان حاضر در نشست را به عنوان اعضای آن معرفی کرد.

هم‌چنین «پروین مفتح‌زاده»،  مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی،  از کودکان و نوجوانان خواست تا  با توجه به  این که استان مرکزی به عنوان استانی نخبه پرور شناخته می شود راه این نخبگان را در پیش بگیرند و در عین حال مطالبه‌گری خود را تا به‌دست‌آمدن نتیجه و برطرف‌شدن مشکلات ادامه دهند.

نشست صمیمی منتخبین کودکان و نوجوانان با مسئولین استانی در استانداری مرکزی

یادآوری می‌شود در هفته ملی کودک که روزهای ۱۵ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۴ با شعار «کودکان، حال خوش زندگی» برگزار شد بسیاری از مسئولان، استانداران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه و مسئولان کشوری و استانی در پیام‌ها، سخنرانی‌ها و دیدارها و بازدیدهای خود بر لزوم توجه بیشتر به عرصه کودک و نوجوان و سرمایه‌گذاری در این حوزه به‌عنوان یک کار زیربنایی تاکید کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha