اجرای دو نمایش ویژه دانش‌آموزان در مازندران هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی

هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران دو اثر نمایشی را در قالب طرح تناوبی تئاتر و رویداد «هزار رویا، یک نگاه» برای دانش‌آموزان در شهرستان‌های مختلف استان اجرا می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران، دو نمایش «ماجرای گله من» به کارگردانی امیرمحمد انصافی و «ونوش و کوهستان» به کارگردانی مهدی قلعه از تولیدات مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری ، از ۱۷ تا ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در شهرستان‌های استان اجرا می‌شوند.

این اجراها در قالب طرح تناوبی تئاتر و در امتداد رویداد «هزار رویا، یک نگاه» برگزار می‌شود و مخاطب اصلی آن دانش‌آموزان مدارس هستند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، نمایش «ماجرای گله من» در شهرستان‌های ساری، نکا، بهشهر، قائم‌شهر، جویبار و بابل و نمایش «ونوش و کوهستان» در شهرستان‌های چالوس، کلاردشت و تنکابن روی صحنه خواهد رفت.

دانش‌آموزان علاقه‌مند می‌توانند با مراجعه به مراکز کانون پرورش فکری شهرستان‌های محل اجرا، بلیت این نمایش‌ها را با تخفیف ۵۰ درصدی تهیه کنند و از این فرصت فرهنگی و هنری بهره‌مند شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha