به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران، پس از سالها پیگیری با حضور حامد فاضلی، مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران، و علیاصغر باقرزاده، نماینده مردم بابلسر در مجلس شورای اسلامی، و با حمایت برارجانی، خیرنیک اندیش، راهاندازی مراکز فرهنگیهنری کانون در شهرستان بابلسر کلید خورد.
بر اساس این گزارش، مدیرکل کانون مازندران با همراهی و حمایت نماینده مجلس، رییس آموزش و پرورش،مسئولان شهری و خیرین، با فراهم آوردن مکانی بهمنظور ارائه خدمات کانون پرورش فکری برای کودکان و نوجوانان بابلسری، گفتوگو داشت.
علیاصغر باقرزاده، نماینده مردم بابلسر، نیز با بیان دغدغه مردم برای داشتن کانون پرورش فکری در این شهرستان افزود: بر اساس پیگیریهای انجامشده و دغدغه مردم این شهرستان و اهتمام مدیرکل کانون مازندران، مقرر شد در مکانی که از سوی آموزشوپرورش شهرستان تدارک دیده شده، به همت خیر نیکاندیش، بازسازی و تجهیز شود و از این پس بهعنوان مرکز فرهنگیهنری کانون، خدمات تخصصی برای کودکان و نوجوانان ارائه گردد.
در این برنامه، ولیپور، معاون اداری و مالی کانون، رضا شفیعزاده، رئیس آموزشوپرورش و نماینده مجمع خیرین شهرستان نیز حضور داشتند.
گفتنی است، شهرستانهای بابلسر و عباسآباد در مازندران از جمله شهرهای فاقد مرکز فرهنگیهنری کانون پرورش فکری هستند.

