به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام و همت واحد آفرینشهای ادبی استان با حضور دکتر نگین صدری زاده نویسنده ، پژوهشگر و کارشناس مدیریت آفرینش های ادبی وبینار مربیان ادبی ایلام در فضای برگزار شد.این وبینار با موضوع:بررسی چالشها، موانع و ارائه ی راهکارها در کارگاه های ادبی، بررسی فعالیتهای ادبی و شیوههای جذب و پایدارسازی اعضا باحضور نگین صدری زاده کارشناس مدیریت آفرینشهای ادبی و هنری روز سه شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۴ در فضای مجازی با حضور کارشناس مسئول فرهنگی هنری ادبی ، کارشناس آفرینشهای ادبی و رابط آموزش و پژوهش ، مسئولان مراکز فرهنگی هنری و مربیان ادبی برگزار شد.

در این نشست مرتضی حاتمی کارشناس آفرینش های ادبی کانون استان ایلام ضمن عرض خوش آمد گزارشی از فعالیتها و اقدامات ادبی در استان توسط ابن واحد کارشناسی و مربیان ادبی در سراسر استان ارائه داد.
وی ضمن تقدیر از حمایت های مدیرکل کانون استان و مجموعه مدیریت آفرینش های ادبی و هنری کانون در هدایت و نظارت راهبردی فعالیت های ادبی در استان ها گفت:
در استان ایلام بر اساس نوع جغرافیای متنوع استان ، ظرفیتهای مختلف در حوزه زبان و گویش و لهجه و خردهفرهنگ ها ، دفاع مقدس و جنگ تحمیلی، ادبیات آیینی و حماسه عاشورای حسینی وجود دارد که نقش مهمی در تربیت فکری و اندیشه ای اعضای ادبی ایفا می کند و مربیان ادبی از این فرصت و ظرفیت استفاده می کنند.

در ادامه فرحناز چولکی، کارشناس مسئول فرهنگی، هنری و ادبی کانون استان ضمن تقدیر از برگزاری این نشست و خیرمقدم به مهمان و مخاطبان درنشست ، از اهمیت و نقش مهم مربیان ادبی گفت و تصریح کرد: مربیان هنری و ادبی که تبدیل وضعیت شده اند می بایست ضمن برنامه ریزی دقیق و اصولی، فعالیت های ادبی در مراکز فرهنگی هنری کانون را به نحو شایسته و مناسب برگزار کنند تا خللی در انجام این فعالیت موثر در مراکز فرهنگی هنری پیش نیاید.

در ادامه نگین صدری زاده مهمان این نشست و کارشناس مدیریت آفرینش های ادبی و هنری کانون ضمن تقدیر از برگزاری این نشست بر تعاملات نزدیک و حمایت و هدایت کارشناسان ادبی سراسر کشور تأکید کرد.
وی با تحلیل و بررسی مشکلات موجود در مراکز فرهنگی هنری کانون ادامه داد: تلاش می کنیم تا با همکاری مدیران و کارشناسان در حد توان مشکلات موجود در مراکز را برطرف کنیم.
وی تصریح کرد: فعالیت ادبی یک جریان هدفمند و تاثیرگذار است که همه ی ما تلاش می کنیم تا با اجرای فعالیتهای ادبی در مراکز فرهنگی هنری اعضایی اخلاق مدار ، خلاق و اهل مطالعه و دانایی پرورش دهیم که بتوانند ادبیات معاصر را رونق و اعتلا ببخشند.
صدری زاده توصیه کرد: مربیان ادبی با برگزاری جمع های خوانش متون ادبیات کلاسیک همچون: سعدی و حافظ و شاهنامه خوانی بر تقویت التذاذ ادبی در اعضا و افزایش شناخت آنان از آثار ادبیات کلاسیک فارسی به عنوان میراث فرهنگی همت کنند.
وی ادامهداد: مربیان در دوره های مختلف آموزشی مشارکت فعال داشته باشند و با مطالعه منابع متعدد دانش کاری و ادبی خود را اراقا دهند و بروز و در تربیت شاعران و نویسندگان آینده همت کنند.
در ادامه مربیان ادبی مراکز فرهنگی هنری کانون استان ایلام به بیان دغدغه ها و تجربیات و توانمندی های ادبی پرداختند.
