«جهان با قصه کودکان را ببین» در سیرجان روایت می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان با اشاره به ارسال یک‌هزار و ۳۵۰ اثر به بیست‌ وهفتمین جشنواره استانی قصه‌گویی گفت: این رویداد با شعار «جهان با قصه کودکان را ببین» در شهر قصه‌ها، سیرجان، و با حضور ۹۷ قصه‌گوی برتر در ۱۱ بخش در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، در حاشیه آیین افتتاحیه بیست‌وهفتمین جشنواره استانی قصه‌گویی، با ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد فرهنگی در سیرجان گفت: جشنواره امسال با شعار «جهان با قصه کودکان را ببین» برگزار می‌شود و خوشحالیم که این رویداد در شهر قصه‌ها، شهری با پیشینه غنی در فرهنگ شفاهی و قصه‌نویسی، در حال برگزاری است.

او افزود: در جشنواره امسال، یک‌هزار و ۳۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره استانی ارسال شده که پس از ارزیابی، ۹۷ قصه‌گوی برتر در ۱۱ بخش مختلف از جمله آیینی، سنتی، دینی و دیگر بخش‌ها به مرحله نهایی راه یافته‌اند.

خدادادی با تأکید بر نقش قصه در ایجاد حال خوب برای کودکان و نوجوانان اظهار داشت: قصه یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتباطی و از مشترکات عمیق انسانی است و برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند تأثیر مثبتی بر روحیه و رشد فرهنگی کودکان و نوجوانان داشته باشد، به‌ویژه برای بچه‌های نازنین سیرجانی که میزبان این رویداد هستند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، ضمن قدردانی از میزبانی مؤسسه فرهنگی هنری معراج اندیشه و حمایت مجموعه گل‌گهر، تصریح کرد: این مجموعه‌ها در کنار فعالیت‌های اقتصادی، نگاه ارزشمندی به کشف و پرورش استعدادهای معنوی و فرهنگی دارند و همان‌قدر که به کشف معادن مادی اهمیت می‌دهند، از رخدادهای فرهنگی نیز حمایت می‌کنند.

او همچنین از فرمانداری سیرجان، شهرداری، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، همکاران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان سیرجان و اهالی رسانه برای همراهی در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد و گفت: سیرجان به واسطه فرهنگ شفاهی غنی و حضور نویسندگان برجسته‌ای چون آزادی‌خواه، باستانی پاریزی، شول افشارزاده، مویدمحسنی و دیگر چهره‌های ادبی، ظرفیت بالایی برای میزبانی جشنواره‌های مهم قصه‌گویی دارد.

خدادادی در پایان ابراز امیدواری کرد قصه زندگی همه مردم سرشار از شادی، مهر و دوستی باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha