تجلیل از پژوهشگران مربی و آزاد برگزیده و شرکت‌کننده در جشنواره ملی پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

در آیینی با هدف ترویج فرهنگ پژوهش و قدردانی از تلاش‌های علمی، از پژوهشگران مربی و آزاد برگزیده و شرکت‌کننده در جشنواره ملی پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان‌جنوبی تجلیل به‌عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، در آیینی با هدف ترویج فرهنگ پژوهش و قدردانی از تلاش‌های علمی، از پژوهشگران مربی و آزاد برگزیده و شرکت‌کننده در جشنواره ملی پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تجلیل به‌عمل آمد.

این مراسم با شعار «از پرسش تا پژوهش، از پژوهش تا پیشرفت» برگزار شد و بر نقش مؤثر پژوهش در رشد فکری، فرهنگی و تربیتی کودکان و نوجوانان تأکید گردید.

در این برنامه، ایرج مهدی‌زاده، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان خراسان‌جنوبی نیز حضور داشت و در سخنانی با اشاره به اهمیت نظام تعلیم و تربیت، بیان کرد: در صورتی که در این نظام، پرورش به‌درستی محقق نشود، نوعی نافرهیختگی شکل می‌گیرد که پیامد آن بروز آسیب‌های اجتماعی متعدد خواهد بود. وی با تأکید بر نقش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: کانون می‌تواند به‌صورت جدی بر هویت کودکان کار کند و با بهره‌گیری از ابزارها و روش‌های متنوع خود، آموزش را با پرورش تلفیق کند که این امر منجر به نتایج مثبت و ماندگار در فرآیند رشد کودکان و نوجوانان می‌شود.

 در این مراسم از صادق حامدی نسب با پژوهش " پدیدار شناسی راه کارهای مدیریت فعالیت های زیست رسانه ای نوجوانان برای پیشگیری از هویت زدایی اجتماعی آن ها" که در جشنواره کشور رتبه برگزیده را کسب نموده به صورت ویژه و همچنین از سایر شرکت کنندگان استانی تقدیر به عمل آمد.

 پژوهشگران مربی برگزیده استانی:

حسین شهامی " راه های علاقه مند کردن کودکان دختر مرکز شماره 2 طبس به فعالیت روخوانی کتاب"

طاهره رستمی "راهکارهای ترغیب هفت نفر از اعضای نوجوان بی هدف در مرکز یک بیرجند به فعالیت های گروهی از طریق پروژه های علمی " 

محمد امین عزیزایی" درآمد زایی موثر در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بدون متکی وبودن به بودجه ثابت استان"

فاطمه سادات حجتیان " تاثیر فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر خلاقیت"

پژوهشگران آزاد برگزیده استانی:

سید علیرضا اسلامی و سمیه رزقی" آموزش تلفیقی راهکارهای ارتقای کیفیت و دوام یادگیری نوجوانان دوره برنامه نویسی باشگاه کارآفرینان نوجوان خراسان جنوبی"

محمد خسروی طناک و ریحانه طالبی(مربی کانون) " شناسایی مولفه های سواد هوش مصنوعی دانش آموزان، یک مطالعه فراترکیب"

آسیه شهابی و جواد بذری" کاربرد هوش مصنوعی در پرورش خلاقیت و تفکر انتقادی نوجوانان:مطالعه ی موردی در قالب بازی داستان محور"

جواد بذری " هوش مصنوعی، کودک و جامعه آینده"

 در پایان مراسم، مهدی‌زاده ضمن تقدیر ویژه از تلاش‌های پژوهشگران، نقش پژوهش را در بهبود کیفیت فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی بسیار مؤثر دانست و بر ضرورت حمایت مستمر از پژوهشگران و تقویت روحیه پرسشگری و تحقیق تأکید کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha