کاربرد هوش مصنوعی در طراحی و تولید اسباب‌بازی

سومین نشست تخصصی کمیته علمی دهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  با عنوان «کاربرد هوش مصنوعی در طراحی و تولید اسباب‌بازی» برگزار خواهد شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این نشست روز سه‌شنبه ۱۶ دی‌ ۱۴۰۴ از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ در سالن کنفرانس مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

بر اساس این خبر در این نشست که به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد جمعی از صاحب‌نظران و فعالان حوزه‌های ارتباطات، طراحی اسباب‌بازی و فناوری‌های نوین به بررسی نقش و ظرفیت‌های هوش مصنوعی در فرآیند طراحی، تولید و توسعه اسباب‌بازی‌های خلاق و آموزشی می‌پردازند.

در سومین نشست کمیته علمی جشنواره اسباب‌بازی حمید ضیایی‌پرور دکترای علوم ارتباطات و پژوهش‌گر، نعیمه انزابی طراح اسباب‌بازی و بهناز فولادپنجه به‌عنوان سخنران، دیدگاه‌ها و تجربه‌های خود را در زمینه کاربردهای هوش مصنوعی در صنعت اسباب‌بازی ارائه خواهند کرد.

این نشست علمی با هدف ارتقای دانش تخصصی، آشنایی با رویکردهای نوآورانه و ایجاد پیوند میان فناوری‌های نوین و صنایع فرهنگی، به‌ویژه حوزه کودک و نوجوان، برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند از نشانی اینترنتیhttps://live.kpf.ir/ch/kargah  در این نشست‌ مجازی شرکت کنند.

دهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با شعار «بازی، حالِ خوش زندگی» از ۱۷ تا ۲۷ دی ۱۴۰۴ مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران در حال برگزاری و شامل بخش‌های بازار فروش، بخش ترویجی بازی‌ها، نمایشگاه عروسک‌های بومی محلی نشست‌های علمی و... است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha