کد خبر: 367708
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
بازدید 17
زندگی در مراکز فرهنگی- هنری کانون همدان جاری است

مربیان مراکز همدان در این روزها همچون گذشته پویا و پرانرژی امید و شادی را در کلام و قصه‌های خود به جان و روح این کودکان و نوجوانان تزریق می‌کنند این پویایی نشان از جاری بودن زندگی در تمام مراکز همدان دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان همدان، مربیان مراکز فرهنگی- هنری کانون استان همدان همچنان پویا و سرزنده در حال برگزاری فعالیت‌های فرهنگی، هنری، علمی و ادبی خود هستند و با لبخند به استقبال اعضای کودک و نوجوان می‌روند. همچنین طرح کانون-مدرسه با گفت و گو مربیان در مراکز با موضوع ایران و حفظ و پاسداشت این مرز و بوم و تمام فرهنگ و تاریخش و توجه به امنیت در مقابل کینه دشمنان اجرا می‌شود.

زندگی در مراکز فرهنگی- هنری کانون همدان جاری است

مربیان کانون همدان در این روزهایی که کشور از التهابات بزرگ بار دیگر با حمایت همه مردم اصیلش سربلند بیرون آمده است، امید و شادی را در کلام و قصه‌های خود به جان و روح این کودکان و نوجوانان تزریق کرده و حتی مراکز را برای برگزار جشن‌ مبعث آماده می‌کنند. زندگی در تمام مراکز همدان جاری است و مربیان پر توان تر از قبل برای ساختن قدم برمی‌دارند.

زندگی در مراکز فرهنگی- هنری کانون همدان جاری است

یکی از آن مراکز فعال مرکز فرهنگی- هنری شماره 2 همدان است که این روزها میزبان دانش‌آموزان مدارس در طرح کانون -مدرسه است و برای آنها برنامه‌هایی مانند قصه‌گویی، معرفی کتاب از کتاب روز حمله گرگ، معرفی برنامه محفل با موضوع" هرچه کنی خود به خود کنی"، معرفی وقایع ۲۶دی ماه  و فرار شاه و نقاشی با این موضوع، تمرین سرود زندگیم مادر با مربی خلاق هنری خود و  بحث آزاد با موضوع داشتن تعهد و متعهد بودن به داشته‌های خود را انجام داده است.

زندگی در مراکز فرهنگی- هنری کانون همدان جاری است

همچنین مرکز فرهنگی-هنری شهر هنردوست ازندریان با اعضای کودک و نوجوان خود به ساخت کاردستی پرچم ایران پرداخته و کارگاه نوشتن خلاق با موضوع پرچم را برگزار کرده است و مربی این مرکز در مدارس شهر حضور پیدا کرده و به معرفی پویش ستاره‌های محفل پرداخته است.

زندگی در مراکز فرهنگی- هنری کانون همدان جاری است

در سمت دیگری از استان همدان مرکز فرهنگی- هنری شهر نقاشی و رنگ شیرین سو به انجام فعالیت‌های علمی، هنری و فرهنگی با اعضای خود پرداخته و مربی در مدارس این شهر کوچک حاضر شده و و پیرامون برنامه محفل و عضویت رایگان و شرکت در مسابقه با آنها گفت و گو کرده است.

زندگی در مراکز فرهنگی- هنری کانون همدان جاری است

همچنین مرکز فرهنگی- هنری شهرستان تویسرکان به مناسبت مبعث پیامبر با همکاری اداره بهزیستی در مرکز تویسرکان  برای ۴۰ نفر از دانش‌آموزان جشن برگزار کرده است که در این جشن برنامه محفل معرفی شد و مربی مسئول مرکز در مورد مهربانی پیامبر برای کودکان قصه گفته است و آنها نقاشی کشیدند که در پایان به نفرات برتر هدایایی توسط بهزیستی اهدا شد.

زندگی در مراکز فرهنگی- هنری کانون همدان جاری است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha