کد خبر: 369471
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
عصر شعر «برای ایران» در مرکز فرهنگی چناران

در روزهای پایانی بهمن‌ماه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چناران با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، برنامه‌ای ویژه تحت عنوان «عصر شعر برای ایران» برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، مهری عزیزپور مسئول مرکز فرهنگی، هنری چناران با اعلام این خبر گفت: این برنامه که با هدف تقویت هویت ملّی و شناسایی استعدادهای ادبی نوجوانان طراحی شده بود، فرصتی فراهم کرد تا صدای خلاقیت و اندیشه‌های نسل نوجوان به گوش برسد.

وی افزود: حضور فعال نوجوانان در این مراسم، نشان‌دهنده‌ی اشتیاق آنها به ادبیات و هنر بود. همچنین هادی صابری، رئیس آموزش و پرورش چناران و حسین عباسی، رئیس شورای تبلیغات اسلامی شهرستان و اعظم عابدی، مسئول بسیج جامعه‌ی زنان میهمانان ویژۀ این مراسم بودند.

این برنامه با تلاوت قرآن توسط قاری نوجوان و سرود جمهوری اسلامی ایران شروع شد، در ادامه نونهالان و نوجوانان به خوانش سروده‌های خود پرداختند.

در پایان این مراسم هادی صابری رئیس آموزش و پرورش چناران با اشاره به نقش این برنامه در تقویت هویت ملّی با بهره‌گیری از زبان و ادبیات فارسی و همچنین شناسایی استعدادهای شعری در بین نوجوانان، از زحمات کانون پرورش فکری تشکر کرد.

عصر شعر «برای ایران» در مرکز فرهنگی چناران

عصر شعر «برای ایران» در مرکز فرهنگی چناران

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha