به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صبح امروز پنجشنبه (۲۹ آذر) با حضور داوران و جمعی علاقهمندان به قصهگویی و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سالن اداره کل فنی و حرفهای خراسان جنوبی با معرفی برگزیدگان برگزار شد.
هیات داوران متشکل از «فردین مقدوری»، «حسین عباسزاده»، «معصومه کاظمی» و «زهره دادرسمقدم» پس از بررسی اجراهای ۷۴ قصهگوی شرکتکننده در مرحله استانی این جشنواره در بخشهای مادربزرگها، کلاسیک (بزرگسالان و نوجوانان)، سنتی و آیینی (بزرگشالان و نوجوانان)، مدرن و نوآورانه، قصههای دینی، قهرمانان ایران، ایثار و مقاومت، منظوم، قصههای علمی، زبان اشاره و قصههای ۱۰۰ ثانیهای را معرفی کردند.
بر این اساس و با رای هیئت داوران، در بخش قصهگویی مادربزرگها از اجرای قصه «هفت برادر» کبری بزرگانی از بیرجند به عنوان شایسته تقدیر به عمل آورد و همچنین عذرا تقیزاده از قاین با قصه«شغال زیرک» و حمیده ابریشمی از بیرجند با قصه«ملاباجی» به عنوان برگزیده معرفی شدند.
در بخش کلاسیک بزرگسال؛ راضیه بیزادیزاده از بشرویه با قصه «تاجر و کوزههای طلا»، علیاکبر بخشایش از بشروبه با قصه«قیچی که دنبال کار میگشت»، محمود رزوینی از قاین با قصه «چوب جادویی» به عنوان برگزیده و مریم نخعیزاده از بیرجند با قصه «اشی مشی» و رحمت الله هاشمزهی از نهبندان با قصه «دو هندوانه و نردبان» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش کلاسیک نوجوان؛ سوگند جلالی از بیرجند با قصه «آش سنگ»، زهرا سالاری از فردوس با قصه«گربهها و خروسها» و حدیث حجازی از بیرجند با قصه «یخی که عاشق خورشید شد» به عنوان برگزیده و راحله رمضانی از بیرجند با قصه «شیرا» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش آیینی سنتی بزرگسال؛ فاطمه زهرا اصفهانی «در سبب خراب شدن ری» از شهرستان بیرجند به عنوان برگزیده معرفی شدند.
در بخش آیینی سنتی نوجوان؛ بهاره اسماعیلی از فردوس با قصه «خونخواهی سیاوس»، فرناز سادات جلیلی از فردوس با قصه «نقل خندق» و فرانک شهابی از بیرجند با قصه «سهراب و گردآفرید» به عنوان برگزیده و زهرا علیزاده از بیرجند با قصه «خوان سوم شاهنامه» و ضحا هاشمپور از نهبندان با قصه «آرش کمانگیر» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش دینی؛ فاطمه خوانچهزر از بیرجند با قصه «عاشورا» به عنوان برگزیده معرفی شد.
در بخش پیشرفت و قهرمان؛ محمد علی مومنیزاده با قصه «بود و نبود» به عنوان برگزیده و فاطمهسادات میرجلیلی با قصه «بازگشته» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش علمی؛ طاهره رستمی از بیرجند با قصه «مردی که فسیل شد» به عنوان برگزیده و نرگس بیگی از بیرجند با قصه «زکریای رازی» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش مدرن و نوآورانه؛ المیرا سهیلی از فردوس با قصه «شرلوک هلمز در اصفهان»، مرضیه حسنپور از بیرجند با قصه « روی دستم میایستم» و آنیتا گنجی از بیرجند با قصه «نبرد رستم و سهراب» به عنوان برگزیده و ریحانه عباسی از بیرجند با قصه «سرزمین مردهها و زندهها» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش قهرمانان ایران؛ حجت مساح از بیرجند با قصه«فرزند زمین» به عنوان برگزیده و نازنین زهرا جهانگیر از سرایان با قصه «جدال خیر و شر» به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
در بخش قصههای۱۰۰ ثانیه؛ فرزانه بهدانی با قصه «لباس جدید پادشاه» به عنوان برگزیده معرفی شد ضمن اینکه مابقی شرکتکنندگان در این بخش هم تقدیر شدند.
در بخش زبان اشاره؛ مهدیه پارسی زاده از بیرجند با قصه «آقا موش باهوش» به عنوان برگزیده معرفی شد.
همچنین در بخش ایثار و مقاومت؛ مریم خسرونژاد از خوسف با قصه «کودک شجاه قصه» به عنوان برگزیده معرفی شد. در بخش قصههای منظوم نیز؛ مهران طالبی از بیرجند با قصه «حسنک کجایی؟» و هدیه محمدی از فردوس با قصه«حسین قلی» به عنوان برگزیده معرفی شدند.
همچنین هیات داوران،قصهگویان خانم مهدیه پارسیزاده از بیرجند در بخش زبان اشاره، المیرا سهیلی از فردوس و آنیتا گنجی از بیرجند در بخش مدن و نوآورانه و فرزانه بهدانی از بیرجند در بخش ۱۰۰ ثانیه را به خاطر اجراهای دقیق و بینقص و باکیفیت به عنوان پدیدههای نوظهور قصهگویی در این جشنواره معرفی کردند.