به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در ابتدای این نشست علیرضا حاجیانزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن قدردانی از توجه خوب سازمانهای مختلف به این حوزه و مشارکت در نشستهای برنامهریزی گفت: امسال انتظار داریم تمامی سازمانهای فعال در این حوزه مشارکت پررنگتری در این زمینه داشته باشند.
وی افزود: اگرچه کانون میزبانی برنامههای مشارکتی را بر عهده دارد اما فعالیت برای کودکان و نوجوانان انحصاری نیست و باید تلاش کنیم به گونهای برنامهریزی شود که با توجه به مصادف شدن این رویداد با ماه محرم و ایام تاسوعا و عاشورای حسینی زمینهی برگزاری برنامههایی متناسب با فضای معنوی این روزها هم در بخش مشارکتی و هم در بخش برنامههای مستقل برای کودکان و نوجوانان فراهم شود.
بر همین اساس، برپایی نشستهای تخصصی با حضور کارشناسان و صاحبنظران حوزهی کودک و نوجوان، دیدار کودکان و نوجوانان با مسوولان کشوری، برپایی نمایشگاهی از دستآوردهای سازمانها و نهادهای مختلف در این حوزه و تجلیل از فرزندان شهدای مدافع حرم، محیطبانان و آتشنشانان از برنامههای پیشبینی شده برای این هفته است که از سوی محمدعلی شامانی دبیر کمیتهی هماهنگی با سازمانها و نهادها اعلام و در زمینهی چگونگی اجرای آن توضیحهایی ارایه شد.
شامانی همچنین برگزاری مسابقه قصههای عاشورایی که در آن پدر و مادرها برای کودکان قصههایی کوتاه از واقعه عاشورا را روایت میکنند، برگزاری سوگوارههای عاشورایی که سابقهای 20 ساله در کانون دارد و برپایی خیمههای مختلف از قبیل: خیمهی لوازم، قصهگویی، نمایش، نقالی، نقاشی و تصویرگری، گفتوگو و پرسش و پاسخ و وعظ و خطابه، فیلم، موسیقی و مرثیهها، چیدمان و خیمهی نذر و نیاز را از دیگر برنامههای پیشنهادی و پیشبینی شده برای این رویداد ملی عنوان کرد.
وی در ادامه یادآور شد علاوه بر اجرای این برنامههای مشترک که به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با مشارکت سازمانهای عضو این شورا برگزار میشود هر نهادی در حوزه تخصصی خود نیز میتواند به شکل مستقل برنامههایی را با این محوریت برگزار کند.
در این نشست همچنین نمایندگان عضو شورای هماهنگی برنامههای هفتهی ملی کودک نیز به بیان پیشنهادهای تازهی خود برای هر چه باشکوهتر برگزار شدن این رویداد پرداختند که توجه بیشتر به حوزهی فضای مجازی، موضوع محیط زیست، نذر کتاب، ترویج استفاده از ظرفهای یکبار مصرف با پایهی گیاهی در سوگواریها و توجه به فرهنگ کتاب و کتابخوانی از آن جمله بود.
در این نشست همچنین نماهنگی از فعالیتهای پلیس راهور ناجا برای آگاهسازی عمومی و کاهش آسیبهای حاصل از خطرات جادهای و فرهنگ ترافیک نمایش داده شد و نماینده این سازمان به ارایه آماری از آسیبهای حاصل از تصادفهای جادهای پرداخت.
نمایندهی پلیس راهور ناجا افزود: در سال 94 کارزاری در شهر تهران برگزار شد و از بیش از 200 طراح گرافیکی دعوت شد برای بیان مفاهیم ترافیکی به زبان هنر طراحی کنند که از میان آنها برترینها انتخاب و در تبلیغات محیطی و پرتالهای مختلف مورد استفاده قرار گرفت.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد با برنامهریزیهایی که صورت خواهد گرفت این آسیبهای اجتماعی کاهش یابد و شاهد جامعهای سالمتر از پیش باشیم.
سومین نشست شورای هماهنگی و برنامهریزی هفتهی ملی کودک با حضور دبیران کمیتههای مختلف و نمایندگانی از سازمانهای بهزیستی، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، مرجع ملی حقوق کودک، آموزش و پرورش، وزارت کشور، پلیس راهور ناجا، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان صدا و سیما، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محیط زیست، شهرداری تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری، میراث فرهنگی و گردشگری، معاونت امور زنان ریاست جمهوری در مرکز آفرینشهای فرهنگیهنری کانون برگزار شد.
کد خبر: 259101
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۳
- چاپ
سومین نشست شورای هماهنگی و برنامهریزی «هفتهی ملی و روز جهانی کودک» به ارایه برنامههای پیشبینی شده برای این رویداد ملی اختصاص داشت.