بازدید مدیر کل آموزش و پرورش از کانون فراگیر بندرعباس

مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان هم‌زمان با جشن دو سالگی کانون فراگیر بندرعباس از کانون بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان هرمزگان، هم‌زمان با جشن دو سالگی کانون فراگیر بندرعباس، دانش هاشمی پور مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان به همراه شهباز بارانی رئیس آموزش و پرورش استثنایی از کانون فراگیر بندرعباس بازدید کرد.
هاشمی پور ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های این کانون، اظهار داشت: خوشحالم از این‌که مکانی برای رشد و پرورش کودکان با نیازهای ویژه در کنار سایر کودکان ونوجوانان وجود دارد.
وی افزود: باهمتی بلندی که از مربیان کانون سراغ داریم ، شاهد گسترش فعالیت‌های فراگیری کانون در سطح استان خواهیم بود.
شهباز بارانی در این بازید ضمن ارائه گزارش مفصلی از همکاری های تنگاتنگ کانون و آموزش و پروش استثنایی ، خواستار گسترش خدمات کانون پرورش فکری به کودکان با نیازهای ویژه استان هرمزگان شد.
بارانی همچنان خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم در سایر نقاطی از استان با همت کانون پرورش فکری استان ، مراکز فراگیر دیگری را ایجاد کنیم.
در ادامه فاطمه غفاری سروستانی مربی مسوول کانون فراگیر بندرعباس با ارائه توضیحاتی درخصوص امکانات مرکز و فعالیت‌های ویژه ای که برای اعضای فراگیر انجام می‌شود از حضور پر شور ، کودکان بانیازهای ویژه درفعالیت‌های جاری مرکز خبر داد.
در این بازدید مدیر کل آموزش و پرورش از بخش کتاب‌خانه بریل کانون، کتاب‌های الکترونیک، کتاب‌خانه‌ی ویژه والدین و بخش تجهیزات ویژه‌ نابینایان دیدن کرد.