برپایی سفره سلامت به مناسبت هفته جهانی غذا در مرکز  ۲ کانون کوثر

به مناسبت هفته جهانی غذا، مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان کوثر با همکاری اداره بهداشت این شهرستان سفره سلامت برپا کرد.

این برنامه با حضور ۵۰ نفر از اعضای کودک و نوجوان در مرکز دو کوثر برگزار شد و اعضا به سفارش کارشناس تغذیه میان وعده‌های سالم را تهیه و تزیین کردند.

آزاده کسایی کارشناس تغذیه اداره بهداشت شهرستان کوثر در خصوص به حداقل رساندن مصرف قند، نمک و روغن و به بیماری‌هایی همچون دیابت نوع دو، بیماری قلبی و عروقی و فشارخون بالا سخن گفت.

کسایی افزود: با زیاده‌روی در مصرف قند و شکر و روغن سلامتی انسان تهدید خواهد شد.

وی به حذف تنقلات مانند: چیپس، پفک، لواشک، نوشیدنی‌های صنعتی، سوسیس و کالباس تأکید و به جایگزین نمودن میان وعدهای سالم و سرشار از ویتامین‌ها توصیه کرد.

همچنین در این ویژه‌برنامه، پرسش و پاسخ از طرف کارشناس مربوطه و برگزاری ایستگاه نقاشی با موضوع «غذای سالم، زندگی سالم» انجام شد که در پایان به ۴ نفر از برگزیدگان نقاشی و مسابقه پرسش و پاسخ جوایزی اهدا شد.

گفتنی است، توزیع بروشور مربوط به غذاهای سالم و پذیرایی با شیر پاستوریزه از شرکت‌کنندگان پایان‌بخش برنامه‌ها بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =