به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، مهدی جمال مدیرکل کانون پرورش فکری سمنان از آیین گشایش نخستین کتابخانه سیار روستایی شهرستان میامی در سالن اجتماعات مرکز فرهنگیهنری کانون پرورش فکری میامی خبر داد و گفت: این کتابخانه با حمایت دولت تدبیر و امید و اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و به منظور توزیع عادلانه امکانات کتابخوانی، تجهیز و هفتهی اول دیماه سال جاری در حضور جمعی از مسئولین این شهرستان و کودکان روستاهای اطراف، راهاندازی شد.
قاصدک مهربانی، جوهرهی آینده را برای جامعه حمل میکند
محمدمهدی کریمی فرماندار میامی، ضمن ابراز خرسندی از گشایش نخستین کتابخانه سیار روستایی و تبریک به کودکان روستاهای اطراف این شهرستان و قدردانی از مدیرکل کانون پرورش فکری استان، خواستار راهاندازی دومین کتابخانه سیار روستایی ویژه کودکان روستاهای کالپوش در آیندهای نزدیک شد تا آنها نیز از امکانات و فعالیتهای کانون پرورش فکری بهره ببرند.
کریمی در این آیین با بیان اینکه شایسته است برای آثار خلقشده و استعدادهای بالقوهی کودکان و نوجوانان این شهرستان که بالفعل شده، ارزشگذاری شود، از مسئولین خواست تا برای خرید این آثار پیشقدم شوند.
فرماندار میامی در ادامه تأکید کرد: قاصدک مهربانی، تنها یک خودرو نیست؛ بلکه حامل تمدن و فرهنگ به نسل امروز و آینده است و جوهرهی آینده را برای جامعه حمل میکند.
کریمی در ادامه سخنانش اظهار داشت: هنوز نسبت یا درصدی برای همکاری و ارتباط کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش تعیین نشده و این سؤال مطرح است که آیا این ارتباط به تعداد جلسهها است یا به رفتار و موضوع و این دو نهاد فرهنگی و آموزشی چه درصدی باید با دیگر نهادهای همسو ارتباط داشته باشند تا همتوانی و همافزایی شکل گیرد؟
کانون پرورش فکری در خط اول تعلیم و تربیت فعالیت میکند
مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان در آیین گشایش نخستین کتابخانه سیار روستایی شهرستان میامی اظهار داشت: کانون پرورش فکری با قدمت ۵۲ ساله در خط اول تعلیم و تربیت فعالیت میکند.
جمال عنوان کرد: کودکی که در کارگاه کانون پرورش فکری حضور دارد، آگاهانه و بر اساس علاقهی خود و به اختیار شرکت میکند.
وی در ادامه با اشاره به آموزش غیر رسمی در کانون پرورش فکری، افزود: اگر همین کودک در آینده، یک انسان بزرگ شود، مایهی افتخار کانون پرورش فکری است؛ چهبسیار اسطورههای عرصهی فرهنگ و هنر و ایثار و شهادت که از اعضای مراکز فرهنگیهنری کانون پرورش فکری و از افتخارات بهنام جامعه بودند و هستند.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان به عنوان متولی کودک و نوجوان با بیان اینکه فرهنگ یک شبه تغییر نمیکند؛ بلکه سالها طول میکشد تا یک فرهنگ شکل گیرد، تغییر کند و تقویت شود، تأکید کرد: اگر به کانون پرورش فکری، نگاه و توجه ویژهای شود؛ در واقع به فرهنگ در جایگاه مظلومترین حوزهی جامعه، توجه شده است.
جمال، خاطرنشان کرد: در حال حاضر استان سمنان، ۱۶ مرکز فرهنگیهنری ثابت، دو کتابخانه سیار پستی، یک کتابخانه سیار شهری و پنج مرکز سیار روستایی دارد که هریک از این مراکز سیار با ۷۰۰ عنوان کتاب و درمجموع با بیش از ۱۰هزار عضو کودک و نوجوان، ۷۵ روستا را تحت پوشش قرار میدهند.
وی در پایان تصریح کرد: کتابخانه سیار به صورت دورهای هر دو هفته یکبار به روستاهای هدف مراجعه و به ارایه کتاب به اعضای کودک و نوجوان و همچنین اجرای فعالیتهای مختلف فرهنگی و هنری میپردازد.
گفتنی است؛ خوشآمدگویی عضو کودک با گویش و پوشش محلی، روایتخوانی اعضای پسر نوجوان، سرودخوانی اعضای دختر نوجوان، تجلیل از برگزیدگان مسابقه و...، برخی از برنامههای این آیین بود.