به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان مازندران، 17 و 18 مهر ماه، مرحله استانی این جشنواره با حضور دکتر اسماعیلی رییس مجمع نمایندگان استان، فرماندار شهرستان نور،هنرمندان، دانش آموزان، مسوولان شهری و خانواده ها در شهرستان نور برگزار شد واز برگزیدگان تقدیر بعمل آمد.
علی اسماعیلی، نماینده نور و محمودآباد و رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران در اختتامیه این جشنواره با اهمیت قصه و قصه گویی برای کودکان ونوجوانان گفت: قصه درس زندگی است و بسیاری از تجارب زندگی و داستانهای ارزشمند را به بچهها انتقال می دهد.
رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران نیز در این جشنواره قصه گفت و با روایت قصه زندگی و سختیهای دوران کودکیاش خطاب به کودکان ونوجوانان بیان کرد: سختیهای زندگی انسانها را محکم نموده و شخصیت انسان را کامل می نماید.
اسماعیلی با مهم خواندن فعالیتهای کانون پرورش فکری در شکلدهی به شخصیت کودکان ونوجوانان و ضرورت حمایت از این دستگاه فرهنگی تصریح کرد: از کانون حمایت می کنیم.
مدیر کل کانون هم با تقدیر از همکاران خود در ستاد و و مراکز فرهنگی هنری و حمایتهای فرماندار نور، شهردار نور و دستگاههای فرهنگی و اداری این شهرستان نسبت به برگزاری این جشنواره، با بیان این که شعار امسال کانون «آینده را باید ساخت» است ، افزود همان طور که ما محصول تربیت گذشتگان هستیم در قبال آیندگان نیز مسوولیم و باید به فکر تربیت کودکان و نوجوانان باشیم.
وی با بیان اینکه قصه نقش بسیار مهمی در شکل گیری شخصیت بچه ها دارد بیان داشت: با وجود ۴۰ فعالیت که در کانون صورت میگیرد، قصه گویی یک فعالیت یک ابزار شاخص تربیتی در مراکز فرهنگی و هنری به حساب می آید و امسال نیز بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی در مراحل استانی، منطقهای، کشوری و بین المللی در حال اجراست.
یزدانشناس افزود: پس از بازبینی قصههای ارسالی به دبیرخانه جشنواره و بررسی داوران، 33قصه گو در بخشهای؛ زنان و مردان- پدربزرگها و مادربزرگها و نوجوانان به بخش استانی راه یافتند ودر نهایت از 10 قصه گوی برگزیده تقدیر شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید به اینکه کتاب خدا نیز سرشار از قصه و حکایت هایی است که عبرت آموز است و انسان را به راه حقیقت رهنمون می سازد، تصریح کرد: قصههای قرآنی نقش تربیتی دارند وهمه کسانی که در عرصه فرهنگ و هنر خصوصاً برای کودکان فعالیت میکنند باید به قصه گویی توجه بیشتری داشته باشد.
شادمان فرماندار نور نیز قصه را ابزار مهمی برای تربیت کودکان ونوجوانان دانست و ابراز داشت: می توان از این ابزار برای رشد فکری دانش آموزان استفاده کرد.
این مسوول بیان کرد: یکی دیگر از ویژگیهای قصه و هنر قصه گویی، پرورش تخیل است. لذا پرورش این حس می تواند زمینه بروز و ظهور بسیاری از رویدادهای عینی همچون اکتشافات و اختراعات را فراهم آورد.
شادمان هم در این جشنواره قصه گفت و قصه زندگی خود از دوران تحصیل و فعالیتهای دوران انقلاب را برای شرکت کنندگان این جشنواره روایت کرد.
این جشنواره 17 مهر آغاز شد و 18 روز بعد با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.