قصه‌گویان برتر استان‌ها در انتظار مراحل بعدی

مسابقه قصه‌گویی در ۳1 استان کشور برگزار شد که در جریان آن‌ها، قصه‌گویان با یکدیگر به رقابت پرداختند و نفرهای برترشان به مراحل بعدی راه یافتند.

استان آذربایجان شرقی

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در استان آذربایجان شرقی و در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، عسل اعظمی از تبریز با قصه «سه خواهر»، فاطمه شرفی از تبریز با قصه «مرخصی» و مهدیه فداکار با قصه «اصلی و کرم» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال این استان، فاطمه محمودی از میانه با قصه «قولو»، مهدی ذکایی‌ علمداری از هادیشهر با قصه «انسان و شیر»، سیمین محمدعلی‌پور با قصه «روی مرمر سفید»، حکیمه ربی‌پور از تبریز با قصه‌ «قصه زندگی» و حکیمه خجسته اهری از اهر با قصه «فلکین دالیسیجا» به عنوان نفرهای برتر به بخش منطقه ای راه پیدا کردند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان هم فرج فرشی‌بخشایش از تبریز با قصه «قهرمان»، گلستان بخشی از چاراویماق با قصه «قناعت» و گلزاده کمالی از تبریز با قصه «زن پیر و امام رضا(ع)» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

همچنین در این استان، هیات داوران از ٢٣ نفر زن و مرد و دختر و پسر راه یافته به مرحله استانی نیز تقدیر کرد.

استان آذربایجان‌غربی

اما در استان آذربایجان‌غربی، ناربن فرجی با قصه «زبان حیوانات»، فروزان امینی با قصه «دختر دهقان» و فاطمه محمدخانی با قصه «وقت ملاقات» در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

در بخش مردان و زنان هم افسانه بازیار با قصه «خانه پر سر و صدا»، علی‌اکبر پوررسول با قصه «چیرتدان»، سمیرا رحیمی با قصه «رویاهای زندگی زیبا»، توحید اسکندرزاده با قصه «فایدالی مصلحت» و شیدا نصرتی با قصه «دیو و نمکی» ۵ نفر اولی بودند که به مرحله منطقه‌ای راه پیدا کردند.

اما در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم زهرا عنبری‌مقدم با قصه «من یامانام یامانا» به عنوان نفر اول، صبور شریفی با قصه «کوراغلو» به عنوان نفر دوم و سلطانعلی دریادل با قصه «بلبل سخنگو» به عنوان نفر سوم به مرحله ملی راه یافتند.

در این استان، هیات داوران در بخش زنان و مردان مینا محمدعلیزاده و در بخش دختران و پسران ثریا پسوه‌ای با قصه «گل قاصدک» و غزاله آریانا با قصه «کلاغی که حمام نمی‌رفت» و معصومه قاسمی با قصه «معمار و نقاش» را شایسته تقدیر دانست.

استان اردبیل

در استان اردبیل و در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، زهرا ابراهیمی با قصه «هیس! هیس!»، هانیه خزان با قصه «گلدان خالی» و نگار سلیمانی با قصه «آش شلغم» به عنوان نفرهای اول و سوم به مرحله ملی راه یافتند. در این بخش از نیلوفر صفروند با قصه «فتنه در شهر مورچه‌ها»، لیلا خلیفه سقا با قصه «حوض نقاشی» و سعیده نیک‌صفت با قصه «خشم قلمبه» تقدیر شد.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، کیوان باقلاچی با قصه «کچل کفتر باز»، فاطمه برمال با قصه «عینک قندی»، لیلا فرید با قصه «عمو نوروز و خاله نوبهار»، لیلا مستعلی‌زاده با قصه «بازگشت» و محسن وظیفه با قصه «قصه بابا» اول تا پنجم شدند تا به مرحله منطقه‌ای راه یابند.

اما احمد پروستان با قصه «ایشله، دیشله» و طیب نوری با قصه «اولاد وفاسی» دو نفری بودند که در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان به مرحله ملی راه یافتند.

استان اصفهان

هیأت داوران بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی در مرحله استانی در استان اصفهان در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، فاطمه براتی با قصه «گنجشک دایره زن»، زهرا ط اهری با قصه «دختری به نام فرشته» و پرنیان یارمند با قصه «پری هفت آسمان» را به عنوان نفرهای برتر انتخاب کردند.

این هیات در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، هدی احمدی با قصه «آقای کبریتی»، مریم سامی با قصه «بامن بخوان»، سمیه پسندی باقصه «آهنگ دوستی»، رضا ابراهیمی با قصه «هر کسی را بهر کاری ساختند» و محسن جمشیدی با قصه «پهلوان پنبه» را به عنوان ۵ نفر اول معرفی کردند تا به مرحله منطقه‌ای اعزام شوند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم مریم معینی با قصه «مو وزوزی» و مسعود شاهنگی با قصه «تولد شاپور» نفرهای برتر بودند.

در این استان هیات داوران رفعت‌السادات خرمزاده، مصطفی جعفری، مهدی رحمانی، الهه ریحانی، قاسم محمدی، الهام رضازاده، فاطمه مومنی، فائزه روحانی، رضا آقاتقی، زهرا جوزدانی، مرضیه توکلی، اعظم رهنما، نرگس نامداری، نعمت الله سعدآبادی و نفیسه نفیسی را شایسته تقدیر دانستند.

استان البرز

مریم شایعی با قصه «آواز گمشده»، مریم مهدی‌پور با قصه «قصه من و بابام» و فاطمه نجفی با قصه «ماهیگیر و بهار» سه نفر اولی بودند که در استان البرز به عنوان قصه‌گویان برتر در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال انتخاب شدند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال این استان، زهره باقری با قصه «مریض خیالی»، فرانک فروزانفر با قصه «بازگشت»، هانیه شاکری با قصه «راز انگشتر»، زینب قمری با قصه «آتش و دریا» و میترا نژادصمدی با قصه «آرزوی زنبورک» به عنوان قصه‌گویان برتر انتخاب و به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم فاطمه موسوی با قصه «سنگ صبور» و ثریا سقزچی با قصه «داد و بیداد» منتخب شدند.

استان ایلام

در استان ایلام، هیات داوران پس از بررسی قصه‌ها در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، به ترتیب صبا بهارپور با قصه «سلمان کر و شعبان کر»، حسنا صابری با قصه «پیراهن بی بی نازنین» و فاطمه رحمتی باقصه «دیودیگ به سر» را به عنوان نفرهای برتر انتخاب کردند. در این بخش هیات داوران از نسرین اکبر زاده با قصه «دنیا چقدر بزرگ است»، تارا محمدی با قصه «یک تکه نان» و زهرا شاکرمی با قصه «آسیاب بچرخ» تقدیر کرد.

اما در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، در استان ایلام، حسنا صندوق آبادی با قصه «دنیا را بلرزان کوتی کوتی»، شیرین کایدخورده با قصه «آسیاب بچرخ»، رویا هواس بیگی با قصه «کچل کفترباز»، شیرین محمدی با قصه «مردی از تبارروشنی»، علیا خسروی با قصه «بدترین جشن تولد مار بوآ» به ترتیب به عنوان نفرهای اول تا پنجم انتخاب شدند تا به مرحله منطقه ای راه یابند. در این بخش از پروین حمیلی، طیبه کرمیان، معصومه صیدیوسفی، زهرا سیفی و مالک شفیعی تقدیر شد.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان هم فردوس عباسی با قصه «ملک جمشید»، عزیز شکرپور با قصه «ملک جمشید و ملک محمد» و خدابس عسگری با قصه «پادشاه ساده دل» به مرحله ملی راه یافتند.

استان بوشهر

هیأت داوران بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی در مرحله استانی در بوشهر پس از بررسی قصه‌ها، نگار بهرسی از خورموج با «قصه بیژن و منیژه» را به عنوان نفر اول در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال و امیر حسام مسعودی از بوشهر با قصه «نبرد رستم و اسفندیار» و نیوشا تنگسیری از بوشهر با قصه «طومار نقالی» را به عنوان نفرهای دوم و سوم این بخش معرفی کردند.

همچنین در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، به ترتیب نگار مکاریان از بوشهر با قصه «نبرد رستم و اشکبوس»، زهرا میرزایی‌خواه از اهرم با قصه «چه خانه زیبایی»، طوبی شیرکانی از خورموج با قصه «رییس علی»، نرگس رومینا از بوشهر با قصه «آرزوی گلی» و وحید بهزادی از برازجان با قصه «پادشاه دست طلا» به عنوان نفرهای اول تا پنجم معرفی شدند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم شهناز دشتیان از بوشهر با قصه «دی زنگرو»، عیسی گله گیریان از دیلم با قصه «عمو بسم اله» و فاطمه سعادتمند از بوشهر با قصه «جیک جیکینا» سه نفر اول بودند که به مرحله ملی راه پیدا کردند.

همچنین در مراسم اختتامیه مسابقه قصه‌گویی استان بوشهر از ژاله بحرینی مطلق با قصه «تونبولو»، فاطمه ارشادی با قصه «آیوگا» و محبوبه نخعی با قصه «لحاف آبی» که در بخش زنان و مردان شرکت کرده بودند تقدیر شد.

استان تهران

در استان تهران هم قصه‌گویان برتر با رای هیات داوران انتخاب شدند. بر این اساس در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، نگین کاظمی با قصه «هدیه پرماجرا»، کیمیا یعقوبی با قصه «رستم و اکوان دیو» و فاطمه قنبری جعفری با قصه «نقل رستم و اشکبوس» به ترتیب اول تا سوم شدند تا به مرحله ملی راه یابند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال هم به ترتیب حبیبه آزادی با قصه «افسانه روباه حیله‌گر»، راحمه باقی‌پور با قصه «سبز کوچولو»، سمیرا خانزادی با قصه «همه را می‌خواهم»، زهرا مولایی با قصه «ماهی جان» و مهرنوش تنهایی، شرکت کننده بخش فراگیر، با قصه «کوچولوی گم شده» در رتبه‌های اول تا پنجم ایستادند تا به مرحله منطقه‌ای راه پیدا کنند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم میترا توکلی با قصه «چاله بازیگوش» و مریم حسینی با قصه «جوری و رابی» به عنوان قصه‌گویان برتر انتخاب شدند.

همچنین هیات داوران مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی در استان تهران، از مریم شمس‌اللهی با قصه «ساداکو و هزار درنای کاغذی» و الهه تاجیک با قصه «گلابتون و دنیا» تقدیر کردند.

استان چهارمحال و بختیاری

هیأت داوران بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی در مرحله استانی در استان چهارمحال وبختیاری در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، مهدیه باقری باقصه «هیس، هیس»، امیرمحمدموسایی با قصه «پادشاهی کیکاووس» و حسین صیادی‌ با قصه «کوچ ماندگار» را به عنوان نفرهای اول تا سوم انتخاب و از نیره بهشتی‌نژاد با قصه «آتنبل»، فاطمه کریمی با قصه «نبرد رستم و اسفندیار»، معصومه کاظمی با قصه «نقاشان چینی و رومی»، یسنا باقری باقصه «قیچی که دنبال کار می‌گشت» و ایدا حبیبیان با قصه «آسیاب بچرخ» تقدیر کردند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال هم هیات داوران ضمن تقدیر از فاطمه آذری باقصه «وقتی که بادآمد»، ژیلا مهندس سامانی با قصه «نورامید» ، محبوبه علیدوستی باقصه «باران شادی»، زهرا بابادی باقصه «پرنده ی طلایی»، زهرارحیمی با قصه «پادشاه الکی»، مریم اسماعیلی با قصه «جلسه در جاکفشی» و سپیده ابراهیمی با قصه «مارمولک وآفتابگردان» نفرهای اول تا پنجم که به مرحله منطقه‌ای راه پیدا کردند را به این شرح اعلام کرد: بهار ملک‌پور با قصه «آغوشت را بازکن»، سمیه ویسی با قصه «مش عامو و الاغ‌هاش»، شعله ایل‌بیگی‌پور با قصه «باغ بابا آلبالو»، صغری عالی‌پوربا قصه «زاغ و زیرک» و طیبه باقری باق صه «پسران تشمال».

دربخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان شرکت کننده‌ای حائز رتبه برای حضور در مرحله ملی نشد.

استان خراسان رضوی

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال این استان، کلثوم عزتی‌راد با قصه‌ی «حسنی پهلوان پنبه»، بی‌بی محبوبه رهی با قصه‌ی «پیرزن خردمند»، بهاره  قانع‌نیا با قصه‌ی «آیینه جادو»، داود ریحانی با قصه «حرف‌آباد» و نرکس فضلی اول با قصه‌ی «خورشید خانم» به عنوان نفرهای برتر به بخش منطقه ای راه پیدا کردند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان نیز جمیله جام‌ساز کرمانی با قصه‌ی «رنگین کمان»، زهرا بیاتی با قصه‌ی «دیزی می‌گردد درش را پیدا کند» و بمان‌علی عشقی با قصه‌ی «دو برادر» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

در بخش نوجوان قصه‌گو نیز داوران امیرحسین باقری، نگار موحدی رودی و نیلوفر صحرایی را به ترتیب با قصه‌های «نبرد رستم و اشکبوس»، «اشتر خجول» و «هیس هیس» به عنوان برترین‌های این بخش معرفی کردند

همچنین محمدرضا کامل نواب با قصه‌ی «دلتنگی»، نسرین نامور با داستان «چغندر بیگ» و ثریا یوسفی با قصه‌ی «پندهای پیرمرد» جایزه ویژه هیات داوران را در بخش مربیان از آن خود کردند و از ۱۱ نفر زن و مرد و دختر و پسر راه یافته به مرحله استانی نیز تقدیر شد.

استان خراسان جنوبی

در استان خراسان جنوبی، هیأت داوران پس از بررسی قصه‌ها در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، فاطمه اخباری با قصه «رستم و اشکبوس»، علیرضا حسین‌نیا با قصه «رستم و سهراب» و منیره‌سادات صدیقی با قصه «زال و سیمرغ» حائز رتبه برای رسیدن به مرحله ملی دانستند.

معصومه جلالیان با قصه «سرزمین قصه‌ها و افسانه‌ها»، فاطمه ترشیزی با قصه «آل»، محمد صفاری مهربان با قصه «چگونه ستارگان به آسمان آمدند»، رحمت ا... هاشم زهی با قصه «پسران تشمال» و سیده‌ملیحه قریشی‌زادگان با قصه «طبل جادویی» پنج نفری بودند که به عنوان برگزیدگان بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال به بخش منطقه‌ای راه یافتند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم طاهره شباب با قصه «پیراهن بی‌بی نازنین»، کبری برزگانی با قصه «دروغگو» به مرحله بعدی راه پیدا کردند.

استان خراسان شمالی

در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال در استان خراسان شمالی سلما حصاری با قصه «قورباغه سبز خالدار»، زهرا رفیعی‌راد با قصه «زن هنرمند» و امیرحسین جابری با قصه «روفوس» به ترتیب به عنوان نفرهای اول تا سوم انتخاب شدند.

در این استان و در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، به ترتیب اسماعیل عسگری با قصه «یک دو سه عطسه»، مریم احتشام با قصه «آتیش دهنمو پس بده»، افسانه رحمانی‌فضلی با قصه «فقط بگو هیچ»، سمیه بهرامی با قصه «جنگل پر سر و صدا» و ملیحه بیابانی با قصه «گربه‌ها و خروس‌ها» به بخش ملی راه یافتند. در این بخش الهه مقصودی و سیده‌ذکیه هاشمی شایسته تقدیر دانسته شدند.

در بخش مادر بزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان هم صغری ارحامی با قصه «سلطان مار»، ابوالفضل مقصودی با قصه «پسر بازیگوش» و بی‌بی آغا گلزارمطلق با قصه «الور بلور خشت سر تنور» به بخش ملی راه یافتند.

استان خوزستان

جشنواره قصه‌گویی در استان خوزستان فقط در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال چهره‌های برتر داشت که می‌توانند به مرحله بعدی راه پیدا کنند. بر این اساس آسیه رحمتی با قصه «زیباترین هدیه دنیا» از اندیمشک، زینب موسوی با قصه «آخرین سبزپوش» از هندیجان، فاطمه رشیدی با قصه «تغییر باران» از اهواز، فریده مرادی با قصه «سرگذشت ایرج» از آغاجاری و فرشته پورنعمتی با قصه «قلقلی و آرزوهای بزرگ» از آبادان با نظر هیأت داوران این جشنواره به‌عنوان نفرهای اول تا پنجم معرفی شدند و به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

استان زنجان

هیات داوران مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در استان زنجان پس از بررسی قصه‌ها، در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، نازنین برجی با قصه «جنگلی که سبز نبود»، مائده شجاعی با قصه «وقتی هواپیما شدیم» و نگین محمدی با قصه «گلدان خالی» را به عنوان نفرهای اول تا سوم انتخاب کردند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، میلاد عیوضی با قصه «علم و موفقیت»، هادی رفیعی با قصه «کلاغ»، مریم بابایی با قصه «لحاف آبی»، رسول صالحی با قصه «هندوانه» و سمانه زمانی با قصه «افسانه روباه حیله گر» به ترتیب اول تا پنجم شدند.

در بخش مادربزرگ‌ها پدربزرگ‌ها هم زیبنده یوزباشی با قصه «لوطی بایرام» و حسین حیدری با قصه «دو برادر» توانستند به مرحله ملی راه یابند.

استان سمنان

اما در استان سمنان، محدثه شالکویی با قصه «آتشی بالای کوه»، محمد صائمی با قصه «الاغ و سنگ» و مائده اسفندیاری باقصه «قلب مترسک» سه قصه‌گویی بودند که به عنوان نفرهای برتر بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال به بخش ملی راه یافتند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال این استان عسل نیکو با قصه «شلغم پربرکت»، مریم صرفی با قصه «لجباز»، گلنسا شاهی با قصه «لباس جدید پادشاه»، سمیه حیدریان با قصه «یک راه بهتر» و الهام عباسی با قصه «مرام کریمان» به مرحله منطقه ای راه یافتند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها سید محمدحسین بیطرف با قصه «بزبزقندی»، فاطمه قاسمی با قصه «دختر مهربان» و فاطمه عابدی با قصه «علی محمدشاه قاجار» اول تا سوم شدند.

استان سیستان و بلوچستان

هیأت داوران بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در مرحله استانی در استان سیستان و بلوچستان پس از بررسی قصه‌ها آراء خود را به این شرح اعلام کردند.

در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، با تقدیر استانی از پارمیدا فروتن با قصه «خانم کوچیک» و معصومه حدادی با قصه «خانم کوچیک»، محیا ناظری با قصه «خاله رعنا و عمه نسا» به عنوان نفر برتر انتخاب شد.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، سارا کاهبازیان با قصه «دخترک موفرفری»، سیستانا مهماندوست با قصه «ترمغ و کلا، مسکه و نیفو»، زهرا زرگر با قصه «۳ خواهر»، مهری بامری با قصه «سنجابی که بزرگ شد» و زهرا فاطمی با قصه «یک نردبان و دو هندوانه» اول تا پنجم شدند و در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها علی نساج شهرکی با قصه «برزگر و سالار» به عنوان نفر برتر به مرحله ملی راه یافت.

استان فارس

در استان فارس و در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، ساجده رنجبر با قصه «گزل»، عسل مصفا با قصه «آسیاب بچرخ» و فاطمه حسنی با قصه «دو هندوانه و یک نردبان» به عنوان چهره‌های برتر شناخته شدند.

اما در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، حسین فدایی‌صدر با قصه «پشمی آوازه خوان»، معصومه پناهی با قصه «خون بس»، رقیه کریمی با قصه «دختری به اسم فرشته»، سمیه یزدان‌بخش با قصه «غول هاپیشو» و مریم جمالی با قصه «آن کفش‌ها» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان هم ناهید نعمت‌اللهی با قصه «بالا بالاها، پایین پایین ها»، عبدالرضا میرزانیا با قصه «پرواز کن، پرواز» و پروانه کشاورزی با قصه «اسب سیاه نقره خور» اول تا سوم شدند.

استان قم

هیات داوران مرحله‌ی بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در این مرحله پس از بررسی آثار در استان قم در بخش پدربزرگ و مادربزرگ‌ها صدیقه یعقوبی با قصه «لاک‌پشت و روباه» و در بخش دختران و پسران فاطمه داستان با قصه «به دنبال فلک»، زهرا علیی با قصه «خوشحال باش مرغک من» و فاطمه بابایی‌المشیری با قصه «پیرزن و گرگ» برگزیده شدند.

در بخش زنان و مردان نیز معصومه راستگو با قصه «موش کور»، ام‌لیلا رضایی با قصه‌ی «شپل» رضیه حکیمی با قصه «این همه تلق و ملق» سعیده اسکندری با قصه«افسانه روباه حیله گر» و مهین رئوف با قصه«بدترین جشن تولد مار بوآ» جزو راه‌یافتگان به بخش منطقه‌ای هستند.

استان قزوین

در استان قزوین هم هیات داوران بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی در مرحله استانی پس از بررسی قصه‌ها در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال هانیه عابدی با قصه «خاله سوسکه»، فاطمه زارعی با قصه «قیچی که دنبال کار می‌گشت» و مهسا کاظمی با قصه «رستم» به عنوان نفرهای اول تا سوم انتخاب شدند. در این بخش از انسیه محقق با قصه «طوطی و بازرگان»، ریحانه مرتضی‌پور با قصه «ماه بود و روباه» و فاطمه صمدی با قصه «مترسک» تقدیر شدند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال آزاده آقامیربها با قصه «هدیه خوبان راز خوشبختی»، فرزانه گلدوزان با قصه «خیاط و مرد حیله‌گر»، مینا عابدی با قصه «پنبه‌ای»، لیلا ابراهیمی با قصه «بوبوقچی» و اکرم ربانی با قصه «آرزوی کلاغ» به عنوان نفرهای اول و پنجم به بخش منطقه‌ای راه یافتند. در این بخش هم از هادی افشار با قصه «دلاک و مرد قزوینی» تقدیر شد.

اما در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، فاطمه رضایی با قصه «کدو قلقله زن» اول شد و ملیحه‌سادات حسینی با قصه «از آفتاب نترس» دوم.

استان کردستان

در استان کردستان سارا خدابنده‌لو با قصه «آن بالا، این پایین»، آرینا کریمی با قصه «نخودی» و پگاه فرج‌اللهی با قصه «بی‌بی چارقدگلی و بزک پشم فرفری» در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال این استان، اکبر اسدی با قصه «قایم باشک»، سیدیاسر هاشم‌زاده با قصه «محمود نجار»، طاهره اصفهانی با قصه «اگر این چوب مال من بود»، مهری اسدی با قصه «حسن ترسو» و مینا عسگری با قصه «خیاط حیله‌گر» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

اما در این استان، مریم علی‌محمدی با قصه «آش سنگ»، سعید محمدی با قصه «جزای نیکی با نیکی» و صابر قادرپور با قصه «برف و بوران» در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها به عنوان نفرهای اول تا سوم به بخش ملی راه یافتند.

استان کرمانشاه

بر اساس اعلام هیات داوران مسابقه استانی قصه‌گویی در استان کرمانشاه فائزه امیری با قصه «یک گربه و پنج موش»، نازنین منوچهری با قصه «دریا از چشمان تو شروع شد» و فرانک سعیدی با قصه «عصاره مهربانی» به عنوان نفرهای برتر در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال انتخاب شدند و به مرحله ملی راه یافتند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، رامین رستمی با قصه «آب که از سر گذشت»، فرانک حیاتی با قصه «کلاغ خنزر پنزری»، بهشته قطبی با قصه «میمون و موز»، مهناز افشاری با قصه «راز خوشبختی» و رحمت غلامی با قصه «آبی» ۵ نفر اول شناخته شدند تا با راه‌یابی به مرحله منطقه‌ای، با سایر استان‌های منطقه ۲ کشوری رقابت کنند.

اما در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، زهره خیراندیش با قصه «پادشاه و سه دختر»، زیبا عفتی با قصه «جوان ماهیگیر» و ملک آرا ترکمان با قصه «مورچه و بوته خار» توانستند نظر هیات داوران را جلب کنند تا به مرحله ملی راه یابند.

استان کهگیلویه و بویراحمد

هیأت داوران بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی در مرحله استانی استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، ضمن تقدیر از غزل جاویدان با قصه «رویای شیرین» و سیده‌زهرا تقوی‌نژاد با قصه «دخترک خجالتی»، نفرهای اول تا سوم را به این شرح اعلام کردند: هانیه خدیوی‌نسب با قصه «شهر قصه‌ها»، مهدیس بدری با قصه «پری کوچولو در آسمان هفتم» و الهه پروره با قصه «دالو و گلو (پیرزن و گربه)»

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، زینب هوشیاری با قصه «دخترک و باران»، فرحناز رحیمی با قصه «ملانصرالدین علم فروش»، محبوبه ظفری با قصه «بدترین جشن تولد مار بوآ»، جمیله فلاحی با قصه «کلاغ خنزر پنزری» و طاهره جعفری‌نصرآبادی با قصه «من و یک گلدان خالی» به عنوان نفرهای برتر به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

در بخش پدربزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها استان انتخابی نداشت.

استان کرمان

قصه گویان کرمانی در روزهای ۲۰ و ۲۱ آبان ۱۳۹۷ در مرحله استانی با یکدیگر به رقابت پرداختند تا برترین‌های هر بخش معرفی شوند.

 براساس این گزارش فرزانه ایران‌نژاد، زهرا چوپانی ،لیلا خسروی، فائزه خسروی، مینا یوسفی به عنوان برگزیدگان مرحله استانی این جشنواره انتخاب شدند تا در مرحله منطقه‌ای با قصه‌گویان دیگر استان‌ها با هم به رقابت بپردازند.

استان گیلان

در استان گیلان و در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال راضیه نامی از شفت با قصه «من، من، من»، هانیه عاشوری از رشت با قصه «غریبه و کشاورز» و محترمه حجت از منجیل با قصه «گردآفرید» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، سمیه رنجبر از سیاهکل با قصه «کلوچه‌های خدا»، فاطمه نصیر از رشت با قصه «دهکده غرغروها»، فاطمه گل‌گلی با قصه «در جستجوی هرداد»، زهرا کاظمی از آستانه اشرفیه با قصه‌ «دوای محبت»، عباس عسگرزاده از اسالم با قصه «سلطان و جیران» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

همچنین خدیجه توسلی از رشت با قصه «سه دوست»، انسیه خسروی از رشت با قصه «گل حسن» و حسن قامتی مقدم از رشت با قصه «قصه شیرین ازدواج» در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان به مرحله ملی راه یافتند.

هیات داوران جشنواره قصه‌گویی استان گیلان در مراسم اختتامیه مسابقه قصه‌گویی از سه نفر از شرکت کنندگان با نام‌های افشین عموزاده، بهزاد یاحید و مرضیه ایزدی هم تقدیر کرد.

استان گلستان

بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، فائزه عسگری از گرگان با قصه «گرد آفرید»، آتنا شاه‌علی از گنبدکاووس با قصه «آسیاب بچرخ» و زهرا مردای‌فر از گرگان با قصه «گردش کوتاه» به عنوان نفرهای برتر انتخاب کردند.

 هیات داوران در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، شهروز بائی از گمیشان با قصه «پیامبر»، اکرم گل‌سرخی از دلند با قصه «ستاره بارون»، سمیه نور علی‌شاهی از علی‌آبادکتول با قصه «آسمان تو چه رنگی؟»، مطهره کریمی از گرگان با قصه‌ «قصه ما به سررسید» و سمیه رئوفی از آق‌قلا با قصه «تیرانداز جوان» را به عنوان نفرهای برگزیده‌ی اول تا پنجم راه‌یافته به بخش منطقه‌ای معرفی کردند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان، شوکت ریگی از مینودشت با قصه «سنگ صبور»، نور بی‌بی سراوانی از مینودشت با قصه «دختر کنیز» و خدیجه پقه‌ از آق‌قلا با قصه «الروم‌بلروم» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

استان لرستان

در استان لرستان، و در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، نگار طهماسبی با قصه «کلیله و دمنه»، ریحانه اسکندری با قصه «دالو مروارید» و نیما بیرانوند با قصه «یک گربه و پنج موش» به مرحله ملی راه یافتند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، مسلم صالحی با قصه «برکه و باران»، داریوش جعفری با قصه «ترین حیوان»، راضیه خدایی با قصه «پرنده سخنگو»، زهرا اکبری با قصه «نمکی و دیو تنبلی» و آزاده کوکانی با قصه «بخت» به عنوان نفرهای برتر شناخته شدند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها هم علی‌محمد مرادی با قصه «متل‌های قدیمی»، احترام عالیخانی با قصه «خین و صلح» و اعظم زین‌العبادی با قصه «چوپان دروغگو» اول تا سوم شدند.

استان مازندران

هیأت داوران بیست‌ویکمین جشنواره بین ‌المللی در مرحله استانی در مازندران، پس از بررسی قصه‌ها در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال مهسا امیرخانلو از گلوگاه با قصه «هدیه خوبان»، ملیکا منصوری از ساری با قصه «حلقه آرزوها» و نسترن علی‌نتاج از بابل با قصه «دختر شاه پریان» را به عنوان نفرهای اول تا سوم انتخاب کردند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال هم، علی حسن‌نژاد از ساری با قصه «ریسمان عدالت»، فخری غفاری از ساری با قصه «مرد جهانگرد»، معصومه آهنگری از ساری با قصه «دروازه بخت»، نرجس حق شناس از ساری با قصه‌ «قصه خورشید و باد شمال» و سارا نوشیر از چالوس با قصه «سرزمین آفتاب» به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

اما سکینه موجرلو از گلوگاه با قصه «خر ساده لوح»، حسین توهمی از ساری با قصه «سزای نیکی» و ذلیخا تقی‌پور از دلگشا با قصه «قایقران کوچک» سه نفری بودند که در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها به عنوان نفرهای برتر انتخاب و به مرحله ملی راه یافتند.

استان مرکزی

در استان مرکزی و در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، صبا کام‌پرور با  ‌قصه «کَرَم قُلی»، رویا قنبری با قصه «چوب استاد» و مهسا محمدی با قصه «مار مرد» اول تا سوم شدند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، محمود محمدی با قصه «چوب له له»، ساره وفا با قصه «شاهزاده و قور باغه»، آزاده محمدی با قصه «خیال کرد من مرده‌ام»، فاطمه مددی با قصه «شوری آب دریا» و فریده محمودی با قصه «پهلوان» به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، فاطمه احمدی با قصه «دو گلوله»، محمدکاظم بغدادی با قصه «قضاوت‌های حضرت داوود» و فرحناز غضنفری با قصه «فنجون کوچولو» به عنوان نفرهای برتر انتخاب شدند.

استان هرمزگان

بر اساس اعلام هیات داوران مسابقه استانی قصه‌گویی در استان هرمزگان، متشکل از محمد سایبانی، کارشناس تئاتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجید ذاکری، کارشناس تحقیق و پژوهش حوزه هنری و عاطفه مسجدی، تهیه کننده و قصه‌گوی صدا و سیما قصه‌گویان زهرا فرزین‌نسب، لبنا علوی و مبینا جعفری به عنوان نفرهای برتر در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال انتخاب شدند و به مرحله ملی راه یافتند.

در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، یاسمن عباسی، عفت تفضلی، آناهیتا محلفی، فاطمه غفاری و شادی آزاد بشمنی ۵ نفر اول شناخته شدند تا با راه‌یابی به مرحله منطقه‌ای، با سایر استان‌های منطقه ۴ شامل استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد رقابت کنند.

اما در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، بی‌بی فاطمه ساحلی‌زادگان، هدی کهوری و عبدالرسول معینی توانستند نظر هیات داوران را جلب کنند تا به مرحله ملی راه یابند.

استان همدان

اما نتایج قصه‌گویی استان همدان به این شرح است.

در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال نفر اول، مهدیه طالبی از شهر بهار باقصه «مرد جوان و خیاط حیله گر»، نفر دوم، یسنا تکمه داش از شهر همدان با قصه «یک مشت و نیم مشت» و نفر سوم، فرزانه مرادی از شهر همدان با قصه «ضحاک»

در بخش زنان و مردان اما نفر اول، مرضیه درخشان از شهر همدان با قصه «چاه مکن بهر کسی»، نفر دوم، احمد عسگری از شهر فامنین با قصه «امروز نه یک روز دیگه»، نفر سوم، بهنام جهانی از شهر فرسفج با قصه «امین ترین دوست»، نفر چهارم، سیده‌زهره تفرشی از شهر فامنین با قصه «یخی که عاشق خورشید شد» و نفر پنجم، فروزنده طاووسی از شهر بهار با قصه «ککیلی دوستلار».

در بخش پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها هم محمدصالح بیات از شهر فرسفج با قصه «خاله سوسکه» به عنوان نفر اول، حسین بوکانی از شهر ملایر با قصه «عیادت» به عنوان نفر دوم و شهلا چهارده‌چریکی از شهر همدان با قصه «شاه صنم غریب» به عنوان نفر سوم انتخاب شدند.

استان یزد

در استان یزد هم هیات داوران در بخش دختران و پسران ۱۴ تا ۱۸ سال، به ترتیب ریجانه صباغ‌چی با قصه «شیخ صنعان»، ریحانه عباسی با قصه «کچل کفترباز» و فاطمه قربانی، با قصه «پسران تشمال» را به ترتیب به عنوان اول تا سوم انتخاب کردند تا به مرحله ملی راه یابند.

اما در بخش زنان و مردان بالای ۱۸ سال، ندا نورالله‌زاده با قصه «خیاط کوتوله»، نادیا بوستانی با قصه «گوساله لجباز»، سمیه اصحاب‌صحف با قصه «غولی که در انگشت‌دانه گیر کرد»، نعیمه بیدمشکلی با قصه «گرگ آوازه‌خوان» و زهرا حبوباتی با قصه «خوشمزه‌ترین کوچولو» به عنوان نفرهای اول به بخش منطقه‌ای راه یافتند.

در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌های این استان هم، نعیمه جدی با قصه «سیب سرخ»، محمد ابریشمی با قصه «کره ای دیگر» و محمد کارگر شوروکی با قصه «دم به تله ندیم» اول تا سوم شدند.

این خبر کامل می‌شود ...

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =