حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری از برگزاری جشنواره قصه گویی در ساری

رییس کمسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری و مدیر عامل سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری ساری از برگزاری جشنواره منطقه‌ای بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی در ساری حمایت کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران،در  نشست هماهنگی میان مدیر کل این کانون، رییس کمسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری و مدیرعامل سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری ساری در خصوص برگزاری جشنواره منطقهای بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی در ساری بحث و گفتگو شد.

مدیر کل این کانون با اشاره به برگزاری این رویداد فرهنگی در 3 و 4 آذر در ساری به حضور ۳۵ قصه گوی برتر از ۷ استان؛ تهران، البرز، خراسان رضوی، خراسان شمالی،سمنان، گلستان و مازندران اشاره کرد و اظهار داشت: قصه گویی یکی از ابزارهای موثر در حوزه تربیت است و با توجه به تاثیر پذیری مخاطبان کودک ونوجوان از این هنر، کانون پرورش فکری هر ساله اقدام به برگزاری جشنواره بین المللی قصه گویی می نماید.

محمد علی یزدان شناس با اعلام سطوح برگزاری این رویداد بین المللی تصریح کرد: برگزاری مسابقات قصه گویی در سطح مراکز کانون، مسابقات استانی، جشنواره منطقه‌ای، جشنواره کشوری و در نهایت برگزاری جشنواره بین المللی؛ زمینه‌ای ایجاد می نماید تا ضمن شناسایی استعدادهای در سطوح سنی مختلف؛ قصه گویان برتر از سراسر جهان در رقابتی ارزشمند به بیان قصه‌های خود بپردازند.

مدیر کل کانون مازندران  با اظهار اینکه این رویداد تاثیر مهمی در توسعه فرهنگی استان به ویژه در حوزه کودک ونوجوان خواهد داشت، گفت: مازندران پس از برگزاری مسابقه استانی در شهرستان نور ، 3 و 4 آذر میزبان بخش منطقه‌ای خواهد بود و این فرصتی است که از این رویداد فرهنگی در جهت معرفی فرهنگ و آداب و رسوم  استان مازندران و شهرستان ساری اقدام نماییم.

یزدان شناس، نقش شورای اسلامی شهر و شهرداری ساری را در جهت معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‎های کانون پرورش فکری و جشنواره قصه‌گویی، مهم ارزیابی کرد و خواستار حمایت آنان در جهت برگزاری هر چه کیفی جشنواره منطقه 5 قصه گویی کشور در ساری شد.

کوروش یوسفی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری در این جلسه با مهم خواندن این اقدام فرهنگی و هنری، از حمایت خود در برگزاری این جشنواره خبر داد و خاطر نشان ساخت: حمایت از برنامه‌های فاخر در حوزه فرهنگ و هنر از ضرورت‌های توسعه فرهنگی است که در شورای اسلامی شهر ساری دنبال می کنیم.

یوسفی بیان داشت:  کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان یکی از دستگاه‌های مهم و مفید فرهنگی است که زمینه ساز رشد ذهنی و فرهنگی نسل آینده است و حمایت از آن می تواند نتایج مفیدی داشته باشد.

معرفی گسترده جشنواره قصه گویی از طریق رسانه‌های جمعی و آشنایی خانواده‌ها و بچه‌ها با ظرفیت‌های برنامه‌های آن از دیگر تاکیدات این عضو شورای شهر ساری بود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به سیاست‌های شورای اسلامی ساری؛ خدمت به مردم را از اولویت‌ها دانست وبا تاکید بر هم‎گرایی و هم افزایی میان دستگاه‌های فرهنگی برای ارایه خدمات به جامعه  خاطر نشان ساخت؛  شورای شهر از همه دستگاه ونهادهای فرهنگی

هنری که در راستای ارایه خدمات به مردم اهتمام دارند حمایت می کند.

در ادامه مدیر عامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری ساری ضمن حمایت از این جشنواره بر نقش موثر کانون در حوزه فرهنگ سازی تاکید کرد و اظهار داشت: توسعه زیر ساخت‌های فرهنگی و برنامه ریزی جهت آشنایی کودکان ونوجوانان با حقوق شهروندی از مهم‌ترین اقدامات کانون است که در مراکز فرهنگی و هنری صورت می پذیرد.

مصطفی نیک نقش افزود: کار فرهنگی زمانی اثر گذار است که نتیجه آن به مردم بر گردد و تاثیرآن در اجتماع مشهود باشد.

وی با مهم خواندن کار در حوزه کودک ونوجوان تاکید داشت: بسیاری از عادت‎های رفتاری ما ریشه در گذشته دارد و بر این اساس کار فرهنگی را حایز اهمیت دانست و برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری همچون قصه گویی را در بستر سازی فرهنگی و انتقال مفاهیم فرهنگی به کودک ونوجوان مهم دانست.

گفتنی است: در پایان این نشست،  رییس کمسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری و مدیرعامل سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری ساری از سینما کانون ساری  و روند فعالیت آن بازید کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =