مجید قناد، که داوری جشنوارههای مختلف بینالمللی تئاتر و قصهگویی، تهیهکنندگی، کارگردانی و فعالیت به عنوان مجری برنامههای کودک و نوجوان را در کارنامه دارد و بهتازگی نیز با ورود به صنعت بازیهای رایانهای در عرصهی تازهای به ارایه خدمات فرهنگی به آیندهسازان میاندیشد، از فعالیت قصهگویی بهعنوان بهترین ابزار تربیتی مربیان یاد میکند و قابلیتهای مربیان قصهگو را بستری مناسب برای توانمندسازی آیندهسازان میداند.
قناد معتقد است که دنیای قصه، جهان رنگها، دانایی و روشنایی و دنیایی مملو از زیستن با شادمانی، گریستن و اندوه قصهگوهاست.
وی در همین حال قصهگویان را ناقلان هویت دینی، ملی و ارزشهای اخلاقی میداند که مخاطبانشان را به افتخارورزی به باورهای دینی و ملی دعوت میکنند.
این فعال عرصه کودک و نوجوان، همچنین نگاهی ویژه به ارایهی راهکارهای مناسب برای حمایت از قصهنویسان و توجه به نیازهای نسل حاضر دارد و ایجاد پیوند میان نسلی، آموزش مهارتهای زندگی و افزودن بر گنجینهی واژگانی کودکان را از دست آوردهای پشتیبانی از نویسندگان عرصه کودک و نوجوان عنوان میکند.
او در همین زمینه رشد خلاقیت و تفکر، بیان نیازها، حرکت بهسوی آینده بهتر و آموزش راههای ارتباط بهتر اولیا با فرزندان را رهآورد تلاش در زمینه حمایت از خالقان آثار کودک و نوجوان محور میداند و بر این باوراست که جشنوارههای قصهگویی کانون که با محوریت کتاب اجرا میشود، نقشی سازنده در پیش برد برنامهها و نیل به اهداف عالیهی فعالان این عرصه دارد.