به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، «گسترش پویانمایی» سرفصلی است که دانش آموختگان کارشناسی ارشد و مقطع دکتری، ۱۴۴ عنوان پایاننامه را بر اساس آن خلق کردهاند.
بر همین اساس، از بین چکیدههای رسیده به دبیرخانه جشنواره پویانمایی، ۲۴ اثر برای ارائه پوستر علمی انتخاب، و از میان آنها ۶ اثر برای سخنرانی در نشست علمی جشنواره برگزیده شدهاند.
بر این اساس، احمد سفلایی که به عنوان دبیر بخش پایاننامههای یازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی معرفی شده است، کارشناسی ارشد خود را در رشته ادبیات نمایشی، و مدرک دکترا را در رشته پژوهش هنر دریافت کرده است. او مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاههای مختلف و نیز نگارنده کتابها و مقالههای تالیفی و ترجمهای پژوهشی است. سفلائی در مقام کارگردان، نویسنده، طراح جلوههای ویژه، مدیر تولید، کارشناس فنی، مشاور پروژه و مدیر نرمافزار در تولید آثار انیمیشنی زیادی همکاری داشته است.
ناصر گلمحمدی کارشناس تولید سیما (گرایش کارگردانی پویانمایی) از دانشکده صدا وسیما و عضو هیأت علمی این دانشکده است. وی دکترای هنر خود را در گرایش صنعت و پویمانمایی از دانشگاه ناتینگهام ترنت انگلستان اخذ کرده است. گلمحمدی عضو انجمن بینالمللی فیلمسازان پویانمایی (آسیفا) و انجمن بینالمللی پویانمایی (آسا) است.
همچنین محمدرضا حسنایی دکترای پویانمایی خود را از دانشگاه دولتی سینمای روسیه دریافت کرده است. وی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر تهران و مدرس پویانمایی در این دانشگاه و نیز دانشگاه تربیت مدرس است.
کیارش زندی دانشجوی دکتری پژوهش هنر است. او در مقام تهیهکننده، کارگردان، نویسنده، مدیر تولید، ناظر کیفی هنری و پویانما فعالیت دارد؛ عضویت در هیات علمی دانشگاه سوره و مدیریت گروه آموزش کارشناسی ارشد پویانمایی این دانشگاه، عضویت در انجمن آسیفا، بخشی از فعالیتهای او عنوان شده است.
این داوران در روز ۶ اسفند پایاننامهها را داوری میکنند.
یازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران از ۱۲ تا ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب با نمایش آثار منتخب داخلی و خارجی در چند بخش میزبان هنرمندان و علاقهمندان خواهد بود.