به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون سیستان و بلوچستان، نخستین نشست شورای اداری کانون، با حضور همکاران بخش ستاد، برگزار شد.
در ابتدای این نشست مدیرکل کانون استان ضمن ابراز همدردی با هموطنان سیلزده و آرزوی فرارسیدن روزهای خوب برای حادثهدیدگان، از همکاران به خاطر تلاشهایی که در مسیر تحقق برنامههای سال گذشته انجام دادند، تشکر کرد.
معصومه هادی «انعطافپذیری» را یکی از ویژگیهای برنامهریزیهای فرهنگی دانست و گفت: اقتضای یک سازمان فرهنگی جهت بالندگی و بهرهوری از ظرفیتها و انطباق با خواستههای مخاطبان، انعطافپذیری و استفاده از ترکیب مولفههای فرهنگی با موقعیتهای مناسب زمان و مکان است و این مهم در کانون محور تاکید است.
وی سپس با اشاره به برخی از راهبردهای مدیرعامل کانون(چون روزآمد بودن، تقویت و توسعهی فعالیتهای فرهنگی برای نوجوانان، توجه به عدالت در توزیع امکانات و فرصتها، محتوامحوری و چابکسازی) عنوان کرد: اعضا مهمترین مخاطبان ما هستند و برنامهریزیهای ما باید پاسخی باشد به بخشی از نیازهای آنان، تا بتوانیم مشتریان بیشتری را جذب مراکز فرهنگیهنری کنیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در ادامه افزود: برای خلق تابستانی پربار برای کودکان و نوجوانان ضروری است پیش از فرارسیدن تعطیلات ارتباط موثری با مدرسهها داشته باشیم و برای جذب مخاطبان تازه تلاش کنیم.
«تقویت انجمنها، پویشها و مهروارهها»به به عنوان جلوههایی جذاب از برنامههای کانون، دیگر توصیهی هادی در جمع کارشناسان ستاد بود و از آنان خواست با استفاده از توانایی و استعداد همکاران شرایطی فراهم شود تا برخی محدودیتها مانع تحقق برنامهها نشود.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال، از سوی مقام معظم رهبری، با عنوان «رونق تولید» گفت: آموزش مهارتها، با هدف پرورش کودکانی که با کسب آموزش مهارتهای لازم بتوانند با تکیه بر تواناییهایشان، خلاقانه عمل کنند، میتواند پاسخ مناسبی به این موضوع باشد و ضروری در این زمینه بیشتر تلاش کنیم.
قابل ذکر است پیش از سخنان مدیرکل کانون، کارشناسمسئول فرهنگی، هنری و ادبی کانون استان در خصوص مراحل برنامهریزی، انتظارهای ستاد از مراکز و برنامههای ارایه شده از سوی همکاران در واحدهای گوناگون توضیحی ارایه کرد.