به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، رییس انجمن قصهگویی کانون با بیان این مطلب افزود: هر چه کار آموزشی انجمن قویتر و بهروزتر باشد، جشنواره قصهگویی باکیفیتتر برگزار میشود، چراکه بیشتر شرکتکنندگان جشنواره از مربیان آموزش دیده کانون پرورش فکری هستند.
شاهمحمدلو توضیح داد: انجمن قصهگویی در استانها تشکیل شده و نمایندگان آنها در دو کارگاه آموزشی با عنوانهای «فن بیان، روشهای تقطیع، شدت اصوات و کشیدگی اصوات» و «بدن و زبان بدن» در تهران حضور یافتند.
این کارگردان افزود: در این کارگاهها تلاش میشود شیوههای تازه در عرصه ساخت و پرداخت قصهگوی ماهر، انتقال داده شود تا این نمایندگان نیز بتوانند این آموختهها را با رعایت چارچوبهای حرفهای در استانهای مختلف انتقال بدهند.
رییس انجمن قصهگویی کانون خاطرنشان کرد: مربیان در این کارگاهها در معرض سبکها و مقولههای بهروز قرار میگیرند و اشکالهایشان مرتفع میشود تا از سال آینده برنامههای مدونتری را هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان و نوجوانان داشته باشیم.
در همین حال، او با اشاره به تشکیل شورای علمی که انجمن قصهگویی را حمایت کند، افزود: از سال آینده با برنامهریزی دقیق و حسابشدهتری دورههای متعددی با حضور نمایندگان انجمنها که قرار است در سراسر کشور مربیان را آموزش بدهند، تشکیل خواهد شد.
شاهمحمدلو یادآور شد: قصهگویی شاخهای از هنر، ادبیات، نمایش و اجراست که هم در سنت و فرهنگ ایرانیها جا دارد و هم کشورهای دیگر به آن اهمیت میدهند.
او تاکید کرد: روی آوردن سازمانهای مختلف به قصهگویی که با تجهیز علمی، دانش قصهگویی و نیروی متخصص همراه نیست، نتیجه معکوس دارد.
این بازیگر تئاتر و سینما افزود: باید یک سازمانی متولی برگزاری جشنواره قصهگویی شود و آن مجموعه جایی به غیر از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیست که سالیان سال در این زمینه فعالیت کرده است.
او در پایان سخنانش توصیه کرد که سازمانهای دیگر باید با همکاری و با نگاه به تجربههای کانون و از طریق قصهگوهای حرفهای آموزشدیده، برنامهریزی کنند که در این صورت نتایج مثبتتری به بار خواهد آورد.
گفتنی است کارگاههای آموزشی بهرام شاهمحمدلو رییس انجمن قصهگویی کانون در دو بخش تئوری و عملی در روزهای ۲۳ و ۲۴ تیر در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری با حضور ۳۱ نماینده از کانون سراسر کشور برگزار شد.