به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده افزود: قصه میراث گرانبهای بشری و سرشار از آموزهها و نکات تربیتی است و از پرورش هوش انسانی گرفته تا تقویت مهارتهای زندگی، کسب تجارب ارزنده نسلهای پیشین نیز شامل میشود.
وی در خصوص داوری امسال جشنواره، گفت: در بخش قصهگویی صحنهای، ۵۸ شرکتکننده سال قبل به ۱۰۶ شرکتکننده افزایشیافته است که در حدود۱۰ نفر دیگر از علاقهمندان، علیرغم ارسال آثار، موفق به ثبت و کد رهگیری شرکت در جشنواره نشدند که ۱۰۶ اثر در این بخش متعلق به شرکتکنندگانی است که در سالهای قبل در مرحله کشوری حضور یافته بودند،۳ اثر متعلق به پدربزرگها و مادربزرگها و مابقی برای انتخاب آثار برتر برای رقابت در مرحله استانی داوری میشوند.
احدزاده ضمن اشاره به شرکت ۱۲ اثر در بخش۹۰ ثانیه «قصهگویی من» ادامه داد: در بخش علمی و ارائه مقاله هنوز فرصت ارائه آثار وجود دارد و علاقهمندان میتوانند در موعد مقرر با ثبتنام و ارائه آثار علمی خود بر مبنای محورهای پیشبینیشده اقدام نمایند.
این مدیرکل فرهنگی استان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به برنامهریزیهای انجامگرفته، همزمان با ایام پایانی هفته ملی کودک، کانون پرورش فکری نمین، میزبان مرحله استانی بخش صحنهای قصهگویی استان خواهد بود.
شایانذکر است، داوری مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل را حسین یوسفی، کارشناس مسئول آفرینشهای فرهنگی هنری و ادبی، سید جلیل صفوی و فتانه احمدی هادی، کارشناسان فرهنگی استان به عهدهدارند و به مدت چهار روز از تاریخ ۴ الی ۸ مهرماه، رقابتها و فیلمهای قصهگویی را داوری کردند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل روزهای ۱۷ تا ۱۸ مهرماه سال جاری جشنواره استانی قصهگویی را در نمین برگزار میکند. مرحله نهایی بیستودومین جشنواره بینالمللی قصهگویی پس از جشنوارههای استانی و منطقهای، آذرماه ۱۳۹۸ همزمان با شب یلدا در تهران برگزار میشود.
اسامی قصههای منتخب، مرحله استانی بیست و دومین جشنواره قصهگویی اردبیل