در ابتدای این نشست پروین قلیزاده مربی مسئول مرکز ضمن خوشامدگویی به مهمانان و اعضای کارگاه ادبی، گفت: ادبیات با انتقال احساس و ارتباط بین افکار شخص و جامعه، دنیای اسرارآمیز کشف و شهود و شعور را برای ما زیباتر کرده است.
او تصریح کرد: شیوههای صحیح گام برداشتن در مسیر شعر و داستان و دیدن تواناییهای ادبی اعضا، بودن در این جمع را دلپذیرتر میکند. سپس از والدین خواست تا فرزندان خود را به حضور منظم در کارگاههای ادبی و فعالیتهای فرهنگی مرکز تشویق و ترغیب نمایند.
لیلا حیدرنژاد، مربی ادبی مرکز نیز پروندههای ادبی اعضا را در کنار والدین بررسی کرده و خاطرنشان کرد: نوجوانی که با خلق کلمات زیبا، فکر خود را اینگونه اثرگذار در قالب شعر و داستان بیان کند، میتواند دردهای اجتماعی را هنرمندانه و موشکافانه بیان کرده و مخاطب را به تفکر و تعمق وادارد، افتخار رسیدن به این مرحله نصیب خانوادههایی است که با شناخت از کانون پرورش فکری، شما را به این خانهی مهربانی آوردند و با صبوری شکفتن شما را دیدند.
حیدرنژاد افزود: انتقال مناسب ایدهها و بیان احساس به مخاطبین در آثار اعضا به چشم میخورد و یکی از رسالتهای ادبیات هم همین انتقال احساس و ارتباط بین افکار شخص و جامعه است به خصوص برای ما مربیان کانون که به دنیای کشف و شهود و شعور علاقهمندیم و ادبیات این دنیای اسرارآمیز را برای ما زیباتر کرده است.
گفتنی است، در نشست ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گرمی،۳۰ عضو کودک و نوجوان به همراه والدین حضور داشتند که تعدادی از آنان به خوانش آثار خود پرداختند که در پایان از اعضای فعال ادبی با اهدای جوایز ویژه تجلیل به عمل آمد.