به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، زعفر احدزاده در کارگروه هماهنگی برنامههای طرح امداد فرهنگی«پیک امید» عنوان کرد: در راستای ایجاد نشاط و شادابی در بین کودکان و نوجوانان مناطق محروم استان گروهی تحت عنوان «پیک امید» در مناطق محروم و روستاهای استان راهاندازی شده و فعالیتهای خود را با انسجام مناسبی ادامه خواهند داد.
به گفته او این گروهها باهدف افزایش نشاط و شادابی در بین جامعه هدف و برای افزایش مهارتهای زندگی و افزایش آگاهیهای کودکان و نوجوانان با بهرهگیری از مربیان و کارشناسان مجرب در نقاط تعیینشده حاضرشده و برنامههای فرهنگی هنری ویژهای را اجرایی میکنند.
مدیرکل کانون استان اردبیل ادامه داد: کانون مسئول ارزیابی و پایش اجرای کنوانسیون حقوق کودک در استان اردبیل بوده و با توجه به امکانات خود برای اجرای این مهم در تلاش است.
موازی کاری آفت موفقیت در برنامهها است
احدزاده یادآور شد: برای جلوگیری از موازی کاری برنامههای فرهنگی با مسئولان ارشد استانی جلسات مختلفی برگزارشده و ضرورت تشکیل کارگروهی متشکل از مدیران دستگاههای مرتبط مورد یادآوری قرارگرفته است.
او به ذکر مثالی برای جلوگیری از موازیکاریها پرداخت و افزود: برای مثال قصهگویی یکی از برنامههای مناسبی بوده که با محوریت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال اجرا است؛ در اجرای این برنامه با توجه به اینکه کانون متولی اصلی اجرای این فعالیت است انتظار مشارکت بیشتری از دستگاهها برای ورود تخصصی به این موضوع با محوریت کانون هستیم و برگزاری برنامههای جداگانه در این خصوص باعث موازی کاریهایی خواهد شد.
احدزاده تصریح کرد: با ممانعت از موازیکاری برخی از دستگاهها در امور فرهنگی میتوان از این حرکت به عنوان الگویی برای دیگر استانها و شهرها یادکرد تا کیفیت و نتیجه اجرای برنامهها نیز بیش از پیش افزایش یابد.
وی تأکید کرد: در اجرای برنامهها باید ظرافتهای تخصصی آن نیز ملاک قرار گیرد تا به بدآموزی یا عدم نتیجهگیری برنامهها منتهی نشود.
مدیرکل کانون استان اردبیل در پایان سخنان خود از اجرای دو مهرواره دست سازهها، همزمان با اجرای هنرهای نمایشی و مهرواره تکم گردانی و عروسکسازی تا پیش از پایان سال جاری خبر داد.