مریم عباسی داور چهاردهمین دوره از جشنواره سرود خوانی استان تهران است. ۲۲سال سابقه فعالیت ادبی، فرهنگی و هنری را در مراکز کانون استان تهران داشته است و هماکنون بهعنوان کارشناس آفرینشهای ادبی کانون تهران مشغول به فعالیت است. داوری جشنواره ادبی آهنگبهاران در سالهای ۹۶ و۹۷ و داوری دور منطقهای جشنواره دانشآموزی(نویسنده کوچک) سال۹۶، تدریس دورههای شاهنامهخوانی و متون کهن برای کودکان و نوجوانان و... از دیگر فعالیتهای وی در حوزه ادبیات است. او پیش از این دوره چند بار مربی جشنواره سرود بوده و در سالهای قبل چند بار مجری این جشنواره بوده است.
مریم عباسی درباره حضورش درجشنواره سرود گفت: «من طی سه سال گذشته بنا به شرایط کاری ام از این فضا کمی دور بودم اما تجربه مربی گری و مجری و اکنون داوری را برای جشنواره سرود خوانی دارم و به عبارتی من سرودخوانی را زندگی کردهام. اتفاق خوب در جشنواره امسال حضور مثبت بچههای فراگیر بوده که هم ردیف با سایر بچهها کار می کنند و امیدوارم حضورشان را در محورهای کشوری هم داشته باشیم. بچهها کاملا شعر و موسیقی را میشناسند و به خاطر همین امسال شاهد گروههایی با کیفیتتر بهتری هستیم».
عباسی درباره شناخت بچهها نسبت به مفهوم اشعار توضیح داد: «من گاهی بعد از اجرا از بچهها معنی بخشهای مختلف را جویا میشدم و آنها کاملا معنی را درک میکردند. کودکان ما ترانه را نفس کشیدند و با ترانه یکی شدند و سپس اجرایش کردند. اجراها به صورت حفظی و بدون درک انجام نشده است».
این داور درباره تاثیر سرود خوانی برکودکان و نوجوانان بیان کرد: «سرود مشارکت گروهی را بالا می برد و درعین اینکه توان فردی بچهها دیده می شود، توان گروهیشان هم آزموده میشود. قدرت فردی و یکصدایی در کودکان بیشتر میشود».
عباسی در پایان اشاره کرد: «این جشنواره فرصتی است تا خانوادهها نسبت به حضور فرزندانشان در این عرصه اقدام کنند و همین سرودخوانی در سمت وسوی روح کودکان و نوجوانان به سمت موسیقی و به طور کلی هنرهای نمایشی تاثیر گذار است».
جشنواره سرودخوانی مراکز کانون استان تهران روز پنجشنبه ۱۴ آذرماه ساعت ۸/۳۰ در سالن آفرینش مرکز فرهنگی هنری شماره ۳۰ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در تهرانپارس آغاز شد و به مدت دو روز ادامه یافت.