به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این دیدارها زعفر احدزاده بابیان اینکه کانون پرورش فکری متعلق به جامعه کودک و نوجوان بوده و مناطق کم برخوردار استان و شهر اردبیل نیز در اولویت ارائه خدمات میباشند، افزود: رویکرد اجتماعمحور و مشارکت جامعه محلی بهخصوص دفاتر تسهیل گری باهدف کمک به ارتقای وضعیت فرهنگی و اجتماعی برنامهها، از اولویتهای اصلی این نهاد است.
احدزاده گفت: کتابخانههای سیار(روستایی و شهری) و پستی، رسالت اصلیاش ارائه خدمات در مناطق کمتر توسعهیافته و کم برخوردار است و راهاندازی گروه امداد فرهنگی نیز باهدف حضور در چنین مناطقی از دیگر برنامههای کانون است.
او با اشاره به تمرکز فعالیتها در بستر فضای مجازی در شرایط کرونایی امروز، تصریح کرد: از آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا و خانهنشینی خانوادهها و بهتبع آن کودکان و نوجوانان عزیز، بستر فعالیت و ارائه خدمات در فضای مجازی فراهم شد و پیک امید مجازی در راستای ارائه آموزشهای بانشاط و جهت ده فرهنگی هنری، فعالیتهای ارزندهای ارائه داده که آثار تولیدی از طریق سایت مربوط مورد استقبال قرار گرفت.
مدیرکل کانون استان در پایان گفتگوی خود با قدردانی از مسئولان دفاتر تسهیل گری شهر اردبیل که ارتباط مستقیم با خانوادههای مناطق کم برخوردار شهردارند و در راستای تعامل بیشتر با نسل کودک و نوجوان تلاش میکنند، خاطرنشان کرد: در شرایط کرونایی جهت دادن کودکان و نوجوانان عزیز به ارتباط مجازی با مراکز فرهنگی هنری برای عضویت و برخورداری از خدمات فرهنگی کانون مهم بوده و آنها را تشویق به انجام فعالیتها در راستای تمرین خوب زندگی کردن میکند.
شایانذکر است، در حال حاضر محلههای وحدت، نیار و پناهآباد شهر اردبیل، دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی برای خدماترسانی به جامعه هدف در حال فعالیت هستند.