به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان گیلان، این بخشی از سخنان اسفندیارضیائی در نشست با کارشناسان و مربیان مسوول مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان است.
مدیر کل کانون استان طی این نشست که به منظور ترسیم چشمانداز فعالیتهای این نهاد و تبیین تغییرات ساختاری کانون برای ارایهی خدمات فرهنگی موثر به مخاطبان صورتگرفت، نیروی انسانی توانمند و خلاقیت مربیان و اعضای کانون پرورش فکری را یادآورشد و از ضرورت تولید محتوای مناسب به ویژه در روزهای همهگیری ویروس کرونا برای حاضران سخنگفت.
سلامت جسمی و روحی مخاطبان در اولویت
این مدیرفرهنگی در این میان، از دگرگونیهای ساختاری و رفتاری ناشی از گسترش کرونا ویروس درایران و جهان سخنبهمیان آورد و تغییر نگرش و سبک زندگی انسانها را حرکتی در مواجهه با این بیماری عنوانکرد.
ضیائی برهمین اساس نیز رسالتهای کانون به عنوان یک مجموعه فرهنگی و جایگاه مخاطبان آن را به حاضران یادآورشد و با بیاناین که کودکان و نوجوانان همواره نیازمند همراهی و حمایت هستند، گفت: توجه به سلامت جسمی و روحی این نسل از اولویتهایی است که باید مورد توجه ویژه قرارگیرد.
افزایش سواد رسانهای مهم و نیاز امروز جامعه
او دیگر بخشسخنان خود را به اهمیت افزایش سواد رسانهای اختصاصداد و با تبیین این مسأله که برای دستیابی به آگاهیها، نیازمند افزایش سواد رسانهای و همگامی با فنآوریهای روز هستیم، افزود: این مهم همواره بایستی مدنظر دست اندرکاران عرصهی فرهنگ قرارگرفته و برای توامندسازی کودکان ونوجوان در این زمینه نیز گامهای اساسی برداشته شود.
تغییر ساختاری کانون، گامی همراه با آیندهنگری
او درعینحال، شیوههای جدید خدماترسانی کانون پرورش فکری در فضای مجازی و حقیقی، ایجاد تغییرات ساختاری و افزایش گسترهی مخاطبان را بیانگر دوراندیشی تصمیمگیرندگان و تصمیمسازان این مجموعه دانست و برنامهریزی از بدو تولد و همچنین، تولید خوراک فکری مناسب برای والدین جهت فرزندپروری را گامی قرین آیندهنگری توصیفکرد.
ضرورت پیشبرد برنامهها در سایه تخصص و کارشناسمحوری
ادامه سخنان اسفندیارضیائی به اهمیت کارشناسمحوری و ضرورت پیشبرد برنامهها در سایه تخصصیسازی فعالیتهای کانون اختصاصداشت و وی با بیاناینکه هماندیشی، هدفگذاری و بهرهگیری از نگاه کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف، یاریگر کانون در نیل به اهداف عالیه است، بر ضرورت توجه به این مهم تاکیدکرد.
آغاز فعالیت کمیته حمایت از ایده و طرحهای خلاق
ضرورت حضور موثر و رصد فعالیتها در فضای مجازی، لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای استانی و شهرستانی در امر تبلیغات، اهمیت حمایت از انجمنهای تخصصی و اثربخشی تشویق اعضای موفق این مجموعه، از دیگر مواردی بود که در سخنان مدیر کل کانون استان بهآن اشاره شد.
وی برهمین اساس نیز از تشکیل کمیته«حمایت از ایده و طرحهای» خلاق خبرداد و «حمایت و صیانت» از اندیشههای خلاقانهی اعضا و همکاران را از دلایل شکلگیری این کمیته برشمرد.
پایان این نشست که صبح امروز و همزمان به صورت حضوری و مجازی صورتگرفت، صحبتهای ضیاء غیوری، معاون فرهنگی کانون استان گیلان، ارایهی دیدگاهها، طرح پرسش از سوی همکاران و پاسخگویی مدیرکل و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان بود.
یادآوری میشود، مرکز فرهنگی هنری شماره ۴ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان رشت میزبانی بخش حضوری این نشست را برعهده داشت.