سرودن شعر برای نوجوانِ امروز، کاری حساس و دشوار است

شاعر و منتقد ادبی کشور معتقد است: با پیشرفت فنّاوری و تکامل شیوه‌های نوین ارتباطی و گسترش فضای مجازی و تبادل اطلاعات، و همچنین به وجود آمدن مجال علم‌اندوزی و پیشرفت فکری و ذهنی در نوجوانان، به نظر می‌رسد که سرودن شعر برای آنان و نزدیک شدن به خط فکری آن‌ها، کاری حساس و دشوار است.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، انسیه موسویان در نشست مجازی گروه حال خوش خواندن کانون پرورش فکری خوزستان که با موضوع نقد و بررسی کتاب چهارشنبه‌های بستنی برگزار شد با بیان این مطلب گفت: از آنجا که رسالت کانون پرورش فکری بر پایه‌ی فعالیت‌های کتاب محور تعریف می‌شود، نشست‌های نقد و بررسی کتاب می‌تواند راه گشای بسیاری از نویسندگان و شاعران کانون، در زمینه خلق آثار موفق باشند.
وی با اشاره به این‌که، فرصت تعامل و تبادل‌نظر با مخاطب، اتفاقی خجسته و مؤثر برای هر مؤلف است، افزود: مجالی که در مجموعه نشست‌های حال خوش خواندن در کانون ایجاد می‌شود، بسیار مغتنم و ارزشمند است چراکه می‌تواند نکات مؤثری را از سوی مخاطبان به مؤلفان گوشزد کند.
مدیرکل آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور که در جمع مربیان ادبی، فرهنگی و هنری منتقدِ مراکز کانون استان خوزستان سخن می‌گفت در ادامه، توجه به مطالعه در میان مربیان و کودکان و نوجوانان را امری ضروری دانست و تأکید کرد: بهترین لحظه‌های زندگی هر فرد، زمانی است که با مطالعه می‌گذرد.
موسویان اضافه کرد: ادبیات می‌تواند نجات‌بخش نسل‌ها باشد، چراکه مفاهیم نهفته در ادبیات ایران‌زمین سرشار از نکات اخلاقی و انسانی و الهی است.
بر اساس این گزارش، این نشست با نقد و بررسی کتاب «چهارشنبه‌های بستنی» از سوی مربیان کانون خوزستان ادامه پیدا کرد و آن‌ها نیز به بیان نقطه نظرات خود پیرامون این کتاب پرداختند.
همچنین تعدادی از اعضای نوجوان کانون خوزستان نیز در این نشست در ارائه‌ی نقد و بررسی این کتاب، مشارکت کردند.
قلم نوشتاری، تصویرگری کتاب، طرح جلد، آرایه‌ها و مفاهیم، اندیشه‌ها و تفکرات غالب، ارتباطات عمودی و افقی، و تناسب گروه سنی مخاطب با قالب و محتوای شعرها ازجمله موارد برجسته‌ی کتاب «چهارشنبه‌های بستنی» بود که در این نشست نقد و بررسی شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =