آغاز کارگاه‌های مجازی فصل بهار از ۲۱ فروردین

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان گفت: ۵۱ کارگاه‌ مجازی فصل‌ بهار این مجموعه از ۲۱ فروردین سال ۱۴۰۰ آغازمی شود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، اسفندیار ضیائی با اعلام این خبر افزود: کارگاه‌های مجازی فرهنگی، هنری، ادبی مهارت‌های زندگی و...  با شرکت مخاطبان گروه‌های سنی «نوباوه» ۴ سال به بالا، «نوخوان» ۷ سال به بالا، «نونهال» ۹ سال به بالا، «نونگاه» ۱۲ سال به بالا و «نوجوان» ۱۵ سال به بالا برگزارمی‌شود و تا پایان خرداد ماه ادامه‌خواهدداشت.

مدیرکل کانون استان گیلان درهمین‌حال به همراهی مخاطبان طی چهار فصل ‌برگزاری این کارگاه‌ها اشاره و با خاطرنشان‌کردن افزایش علاقه‌مندان و روند رو به رشد دوره‌های تخصصی برخط افزود: نخستین گام‌های  کانون در سال ۱۳۹۹، با  برپایی ۴۴ کارگاه تخصصی و شرکت ‌۷۶۶ عضو در ۶۱۹۲ ساعت آموزشی برداشته‌شد و نقش تاثیرگذاری در پیش‌گیری از گسست‌های فرهنگی و آموزشی روزهای کرونایی داشت.

ضیائی اضافه‌کرد: این درحالی است که مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در مقاطعی از سال گذشته حضور کودکان و نوجوانان و برپایی کارگاه‌های حضوری را تجربه‌کرد و برگزاری  ۸ کارگاه‌ عمومی برخط ( قصه‌گویی، معرفی شخصیت، بحث و نقد کتاب، تمرین نقد و گفتگو، نمایش و نقد فیلم و انیمیشن و...) نیز  نقشی سازنده در خدمات‌رسانی به مخاطبان داشت .

او در این میان به برپایی ۵۱ کارگاه تخصصی فصل بهار ۱۴۰۰ کانون گیلان اشاره و با امیدبخش توصیف‌کردن استقبال علاقه‌مندان اظهارکرد: این امر گویای توفیق این مجموعه در جذب و پایدارسازی اعضا به‌شمارمی‌رود.

وی درعین حال این روند رو به رشد را مرهون جریان‌سازی تفکرات تازه و توسعه‌ی زیرساخت‌ها، برگزاری کارگاه‌ها در سطح ملی، تنوع‌بخشی به فعالیت‌ها و بهره‌گیری از مدرسان صاحب‌نام رشته‌های مختلف دانست و همراه‌سازی ۴۳ مدرس آگاه و با تجربه استان در برگزاری این کارگاه‌ها را دست‌آوردی ارزش‌مند خواند.

این مدیرفرهنگی هم‌چنین از ارایه‌ی گواهی شرکت در کارگاه‌های برخط و امکان حضور اعضای مستعد در انجمن‌های تخصصی کانون نیز سخنان به‌میان‌آورد و با رسالت توصیف‌کردن فرصت‌سازی برای آینده‌سازان ایران اسلامی گفت: تشکیل کارگاه‌های حضوری و استمرار برگزاری دوره‌های مجازی از اهداف کانون  در دوران پساکرونا است که با جدیت هرچه بیش‌تر دنبال خواهدشد.

پایان‌بخش سخنان  اسفندیارضیائی،  قدردانی از همکاری و مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های مردم نهاد فعال در حوزه فرهنگ بود و وی درهمین حال از مخاطبان برای مراجعه به نشانی : gilan.kpf.ir  و آگاهی افزون‌تر از روند برگزاری کارگاه‌ها دعوت‌کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =